News

Decizie de ultimă oră în cazul lui Gheorghe Dincă! Ce se întâmplă cu „monstrul din Caracal”

28.07.2020 | 18:08
Decizie de ultima ora in cazul lui Gheorghe Dinca Ce se intampla cu monstrul din Caracal
ADVERTISEMENT

Decizie de ultimă oră în cazul lui Gheorghe Dincă! „Monstrul din Caracal”, așa cum a fost poreclit de opinia publică, rămâne în continuare în arest.

Magistrații Curții de Apel Craiova au respins cererea acestuia de a fi judecat în libertate. Vă reamintim că Dincă este suspectul principal în cazul celor două fete răpite din Olt.

ADVERTISEMENT

După ce s-a consultat cu avocatul său, acesta a luat decizia de a contesta măsura arestului preventiv, un arest care îl ține de mai bine de un an în închisoare.

Gheorghe Dincă, solicitare la adresa magistraților!

Gheorghe Dincă este trimis în judecată pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. Bărbatul a fost audiat chiar săptămâna aceasta când le-a transmis magistraților că este nevinovat și că vrea să fie judecat în stare de libertate.

ADVERTISEMENT

Un an de zile a trecut de când Alexandra Măceşanu a dispărut. Pe 24 iulie 2019, fata a plecat din satul natal Dobrosloveni spre Caracal cu o maşină de ocazie.

Din păcate, aceasta nu a mai ajuns niciodată acasă. Părinţii au fost cei care s-au alarmat și au început disperați căutările.

ADVERTISEMENT

Culmea, tatăl Alexandrei a anunţat şi poliţia din localitate, dar oamenii legii l-au trimis acasă și i-au spus că, cel mai probabil, fata o să revină a doua zi.

Lucrul acesta nu s-a întâmplat și părinții Alexandrei au mers din nou la sediul poliției. La prânz, Alexandra a sunat la 112 si a povestit că a fost rapita, violata si este tinuta sechestrata intr-o casă.

ADVERTISEMENT

Abia după câteva ore, poliţiştii au intrat în curtea indicată de Alexandra, dar totul s-a dovedit a fi prea târziu. În curtea suspectului, oamenii legii au găsit rămășițe umane carbonizate.

Gheorghe Dincă este acuzat că a răpit, sechestrat, violat, ucis şi apoi profanat cadavrele a două fete, Luiza Melencu, de 18 ani, pe care a luat-o în maşină la autostop pe data de 14 aprilie 2019 şi Alexandra Măceşanu, de 15 ani, răpită la data de 25 iulie 2019

 

 

ADVERTISEMENT