Fotbal intern

Decizie de ultimă oră luată de staff-ul FCSB după ce s-a suspendat Liga 1. Ce li s-a transmis jucătorilor. EXCLUSIV

12.03.2020 | 15:37
Decizie de ultima ora luata de stafful FCSB dupa ce sa suspendat Liga 1 Ce li sa transmis jucatorilor EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

FRF a luat decizia de a întrerupe orice competiție până la 31 martie din cauza epidemiei de coronavirus. Măsura a venit cu o zi înainte de începerea rundei cu numărul 3 din play-off și play-out.

În această etapă urma să se dispute la Cluj derby-ul dintre campioana CFR Cluj și vicecampioana FCSB. Ce decizii au luat staff-urile celor două cluburi după anunțul venit de la Casa Fotbalului?

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,65 este cota pentru „total goluri: 1”. Vezi aici toate cotele!

Staff-ul celor de la FCSB le-a transmis jucătorilor că vor avea program normal, un antrenament pe zi în perioada de suspendare a campionatului

Fiecare echipă din Casa Pariurilor Liga 1 va decide cum va acționa în această perioadă de suspendare a campionatului. Staff-ul lui Bogdan Vintilă a decis să păstreze programul normal.

ADVERTISEMENT

Astfel jucătorilor li s-a comunicat că, în această perioadă de suspendare a primei divizii, vor avea un antrenament zilnic, pentru menținerea formei sportive. Li s-a recomandat ca după ședința de pregătire să meargă acasă și să evite ieșirile în oraș în această perioadă.

Diametral opusă este decizia celor de la CFR Cluj. Prin vocea lui Bogdan Mara, CFR-ul a anunțat că Dan Petrescu își va trimite jucătorii acasă și nu va face niciun antrenament cel puțin în această săptămână.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost împotriva deciziei de suspendare, dar după anunțul FRF și-a schimbat radical opinia într-o declarație pentru FANATIK

Cu circa două ore înainte ca FRF să anunțe suspendarea campionatului, Gigi Becali a avut o intervenție la Pro X în care s-a declarat împotriva unei astfel de măsuri.

E periculos, dar dacă la noi nu a murit nimeni, de ce să întrerupem campionatul? La noi sunt 70-80 care-i bagă în carantină, îi vindecă imediat și gata. De ce să se întrerupă campionatul? CFR vrea să se întrerupă pentru că e în avantajul lor, că au jucat multe meciuri și a scos Petrescu totul din ei. Ei vor să se întrerupă ca să se refacă. Eu nu am prieteni mulți în fotbal și nu știu ce se va întâmpla”, spunea patronul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

La câteva minute după ce a venit anunțul oficial al federației, Gigi Becali a vorbit cu FANATIK despre suspendarea campionatului.

Sunt de acord. Cu sănătatea oamenilor nu te joci. Mai contează fotbalul acum? Contează sănătatea oamenilor. Ştiu că am zis că ar trebui să jucăm, dar cei de la FRF probabil că au specialişti care au calculat riscurile şi aşa au decis că trebuie să suspende. Ce, eu sunt expert în lucruri de genul ăsta? Nu pot să mă bag. Asta au decis, asta facem. Să sperăm că lucrurile o să fie bune”, a fost reacţia lui Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT