ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Decizie de ultimă oră! Unde o mută Anamaria Prodan pe Hermannstadt. Exclusiv

Autor: Traian Terzian | 01.10.2020 | 15:15
Decizie de ultimă oră! Unde o mută Anamaria Prodan pe Hermannstadt. Exclusiv
Agentul de jucători Anamaria Prodan se implică tot mai mult la FC Hermannstadt, iar FANATIK a aflat unde va muta aceasta echipa. Sursă foto: Sport Pictures

Agentul de jucători Anamaria Prodan se implică tot mai mult la FC Hermannstadt, iar FANATIK a aflat unde va muta aceasta echipa.

ADVERTISEMENT

Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a spus în urmă cu o lună că au fost semnate actele pentru modernizarea arenei din oraș.

În aceste condiții, trupa spaniolului Ruben Albes este nevoită să-și caute o nouă ”casă” până la finalizarea lucrărilor de la stadionul din Sibiu.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan o mută pe Hermannstadt

Impresarul Anamaria Prodan, care a preluat frâiele clubului FC Hermannstadt, a deschis mai multe discuții în acest sens, iar FANATIK a aflat că alegerea sibienilor este stadionul ”Municipal” din Târgu Jiu.

Oficialii clubului sibian au dorit inițial să meargă să joace la Mediaș, dar s-au lovit de refuzul conducătorilor de la Gaz Metan. Aceștia au motivat decizia prin faptul că ar fi trebuit să se joace cel puțin câte un meci în fiecare săptămână și astfel gazonul ar fi avut de suferit.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a căutat alte soluții și în cele din urmă a ajuns la un acord cu primarul orașului Târgu Jiu, Mircea Romanescu, pentru ca FC Hermannstadt să-și joace meciurile de pe teren propriu pe noua arenă din localitate până la finalizarea lucrărilor de refacere de la stadionul din Sibiu.

După ce lucrările se vor termina, stadionul din Sibiu va avea 12.300 de locuri. Costurile totale ajung la 130.000.000 de lei. Totodată, arena va fi făcută după standardele UEFA și va putea organiza jocuri din competițiile europene.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prim dată când sibienii joacă meciurile de acasă pe un alt stadion. Hermannstadt a mai evoluat de-a lungul timpului la Târgu Mureș și Pitești.

Hermannstadt a avut mari probleme și cu obținerea licenței de Liga 1 pentru sezonul în curs, din cauza datoriilor către actualii și foștii jucători, datorii care datau încă din toamna anului trecut. Suma era de aproximativ 200.000 de euro și s-a strâns pe ultima sută de metri datorită eforturilor celor opt membri ai Consiliului de Administrație.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!