Fotbal intern

Decizie drastică luată de Gigi Becali la FCSB. Cine sunt jucătorii pe care Teja are interzis să-i mai folosească

14.03.2019 | 16:49
Decizie drastica luata de Gigi Becali la FCSB Cine sunt jucatorii pe care Teja are interzis sai mai foloseasca

Gigi Becali va da afară șase jucători la vară, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Totuși, patronul de la FCSB s-a supărat extrem de tare pe trei fotbaliști, pe care i-a anunțat deja să-și caute echipe. 

Decizie drastică luată de Gigi Becali la FCSB

Mai mult, FANATIK anunță că Florentin Matei, Adrian Stoian și Dragoș Nedelcu nu vor mai putea fi utilizați deloc de Mihai Teja până la finalul acestui sezon. Dacă primii doi vor fi nevoiți să aștepte până în vară pentru un transfer, Nedelcu ar putea scăpa mai repede. Impresarul său îi caută deja echipe în SUA, acolo unde perioada de transferuri nu s-a încheiat.

Toate aceste decizii vin ca urmare a meciului slab făcut de FCSB împotriva celor de la Viitorul, în prima etapă din play-off, pierdut cu 1-2. În urma acestui rezultat, roș-albaștrii au rămas la cinci puncte în urma liderului CFR Cluj.

Adrian Stoian a intrat pe lista neagra a lui Becali
Adrian Stoian a intrat pe lista neagra a lui Becali

Dintre toți jucătorii criticați, Becali a fost cel mai supărat pe Dragoș Nedelcu pentru modul cum s-a apărat în fața lui Ianis Hagi. În același timp, Adrian Stoian era o țintă mai veche pentru patronul de la FCSB, mijlocașul adus de la Crotone fiind criticat de Becali încă de la primul său meci pentru FCSB, în remiza 1-1 cu Dunărea Călărași. Gigi Becali este supărat şi că i-a oferit cel mai mare salariu din Liga 1, 30.000 de euro lunar, informaţie anunţată în exclusivitate de Fanatik pe 20 ianuarie.

În schimb, surprind criticile lui Becali la adresa lui Florentin Matei. Fostul jucător al Astrei a fost lăudat de patron după meciul de la Călărași, Becali anunțând la acea vreme că Teja ar trebuie să-și gândească strategia de joc în funcție de Matei. Chiar și așa, evoluțiile mijlocașului au dezamăgit în ultima vreme, motiv pentru finanțator să-i găsească principalul defect: lipsa forței.

FCSB joacă în această etapă în deplasare cu Astra, formație care a pierdut la rândul său în prima etapă din play-off, 0-1 pe terenul Craiovei. În sezonul regulat, fiecare echipă a câștigat pe teren propriu cu 1-0.