Carousel hot news

Decizie drastică luată de LPF! Fanii vor fi cei mai afectaţi

După permiterea intrării cu torţe la derby-ul Steaua - Dinamo, Liga Profesionistă de Fotbal a luat decizia de a interzice spectacolele pirotehnice la meciurile din Liga 1. Iată comunicatul...
03.03.2014 | 15:14
Decizie drastică luată de LPF! Fanii vor fi cei mai afectaţi
ADVERTISEMENT

După permiterea intrării cu torţe la derby-ul Steaua – Dinamo, Liga Profesionistă de Fotbal a luat decizia de a interzice spectacolele pirotehnice la meciurile din Liga 1. Iată comunicatul publicat pe lpf.ro:

“Comitetul de Urgenta al Ligii Profesioniste de Fotbal, intrunit in data de 3 martie 2014, a analizat situatia creata de solicitarea venita din partea clubului SC FC Steaua Bucuresti SA, privind organizarea unui spectacol pirotehnic autorizat la jocul cu Dinamo din 1 martie 2014, eveniment pentru care nu s-au mai prezentat aprobarile autoritatilor competente.

Drept urmare, Comitetul de Urgenta al Ligii Profesioniste de Fotbal a decis sa interzica folosirea sub orice forma a materialelor pirotehnice la jocurile din Campionatul National “Liga 1”, masura luata pentru siguranta spectatorilor, jucatorilor, oficialilor si a celorlalti participanti la evenimentul sportiv. Totodata, Liga Profesionista de Fotbal pune in vedere cluburilor gazda sa isi ia toate masurile organizatoricesi de securitate necesare pentru a nu permite accesul in arena sportiva a persoanelor care au asupra lor obiectele si materialele prevazute de articolul 10, aliniatul 2, litera b din Legea 4/2008. Decizia produce efecte incepand de astazi, 3 martie 2014, in temeiul articolului 33, aliniatul 1 din statutul Ligii Profesioniste de Fotbal“, se arată pe site-ul Ligii.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri