ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Decizie surpriză luată de TVR! Au fost “tăiate” colaborările externe. Un club din Liga 1 a rămas fără ofiţer de presă !

Comitetul Director al TVR a respins majoritatea colaborărilor externe ale jurnaliştilor. Mai mulţi comentatori sportivi sunt afectaţi de această decizie, dar şi clubul CSM Iaşi din Liga 1.
Autor: Marian Popovici | 27.12.2017 | 22:02
Decizie surpriză luată de TVR! Au fost

Clubul din Liga 1, CSM Iaşi, trebuie să îşi caute un nou ofiţer de presă după ce TVR a respins colaborarea lui Lucian Lucescu, jurnalist la Studioul TVR, cu gruparea din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Jurnaliştii sportivi Marian Olaianos, Daniel Chican, Narcis Şelaru, Monica Bucur, Emil Hossu Longin şi Cristian Mîndru nu vor mai putea colabora cu alte posturi de televiziune pentru a comenta evenimente sportive, anunţă paginademedia.ro.

Angajaţii de la sport nu pot comenta pentru alte posturi 

Dar nu doar jurnaliştii sportivi sunt afectaţi de această decizie, în condiţiile în care şi alţi jurnalişti ai televiziunii de stat nu vor mai putea colabora cu alte radiouri, posturi de televiziune sau site-uri de ştiri.

O serie de angajaţi de la sport, care comentau pentru posturi ca DigiSport, Look TV sau Eurosport nu au primit aprobarea pentru a colabora cu aceste staţii. Lista completă poate fi văzută aici

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!