Sport

Decizie dură a lui Dan Petrescu pentru cei trei jucători de la națională. Se pune în aplicare a doua zi după România – Muntenegru. Exclusiv

CFR Cluj a trimis trei jucători la echipa națională, iar FANATIK a aflat că Dan Petrescu nu are milă de aceștia și nu le va acorda zile libere după întâlnirea cu Muntenegru.
13.06.2022 | 18:00
Decizie dura a lui Dan Petrescu pentru cei trei jucatori de la nationala Se pune in aplicare a doua zi dupa Romania  Muntenegru Exclusiv
CFR Cluj a trimis trei jucători la echipa națională, iar FANATIK a aflat că Dan Petrescu nu are milă de aceștia și nu le va acorda zile libere după întâlnirea cu Muntenegru. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, antrenorul i-a anunţat pe Valentin Costache şi Florin Ştefan că nu mai intră în vederile lui, iar fotbaliștii sunt doriți de Adi Mutu la Rapid.

Jucătorii lui CFR Cluj de la națională nu primesc vacanță din partea lui Dan Petrescu

Cei trei jucători de la CFR Cluj convocați de Edi Iordănescu la echipa națională, Cristi Manea, Andrei Burcă și Mario Camora, nu vor avea parte de vacanță. FANATIK a aflat că Dan Petrescu a decis ca ei să plece alături de restul lotului în cantonament.

ADVERTISEMENT

Titulari de drept în defensiva formației din Gruia, cei trei vor fi nevoiți să tragă din greu după un sezon extrem de solicitant și după cele patru meciuri în doar 10 zile ale primei reprezentative a României în Liga Națiunilor.

FANATIK a aflat că delegația celor de la CFR Cluj va ajunge marți, 14 iunie, în București, urmând ca a doua zi să plece în stagiul de pregătire din Austria, cu tot cu cei trei jucători care au îmbrăcat tricoul naționalei.

ADVERTISEMENT

Manea, Burcă și Camora s-au bucurat de câteva zile libere în finalul sezonului, după ce clujenii și-au asigurat cel de-al cincilea titlu consecutiv. Ei nu au fost convocați de Dan Petrescu pentru meciul cu FCSB de la Buzău, din ultima etapă a play-off-ului.

Letica merge accidentat în Austria

Portarul croat Karlo Letica, care a jucat cu fractură la mână în meciul de titlu cu Universitatea Craiova, nu este refăcut complet după accidentare, dar FANATIK a aflat că el va merge în cantonamentul din Austria.

ADVERTISEMENT

Letica a făcut tratament în scurta perioadă de vacanță petrecută în țara natală, dar încă nu este la capacitate maximă. Croatul este un portar în vârstă de 25 de ani transferat de CFR Cluj în octombrie 2021 de la Club Brugge. El nu a prins niciun meci până în finalul lunii aprilie, fiind titularizat în premieră după înfrângerea cu FCSB, scor 0-1.

Karlo Letica pare să-i fi câștigat încrederea lui Dan Petrescu și urmează să fie titularul postului și în sezonul viitor. Croatul este preferat în fața veteranului Cristian Bălgrădean și a puștiului Răzvan Sava, adus la începutul anului de la Torino.

ADVERTISEMENT

FCSB a ieșit din lupta la titlu după remiza cu FC Voluntari, iar la finalul acelei întâlniri Mihai Stoica anunța că portarul ilfovenilor, Mihai Popa, a ajuns la o înțelegere cu CFR Cluj. Însă, din informațiile FANATIK, transferul nu s-a rezolvat deocamdată, astfel că Dan Petrescu rămâne cu trei portari în lot.

ADVERTISEMENT