S-a învoit de la o echipă o săptămână. Află motivul incredibil pentru care a cerut acest lucru

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
13/03/2018, 15:01
S-a învoit de la o echipă o săptămână. Află motivul incredibil pentru care a cerut acest lucru

Îl cheamă Lennart Thy, este german şi joacă la clubul olandez de primă divizie Venlo. Cu siguranţă sunt foarte mulţi cei care nu au auzit în viaţa lor de numele fotbalistului, deşi acesta a ajuns la Venlo de la un club de tradiţie din ţara natală, Werder Bremen. A venit sub formă de împrumut, a jucat deja în 20 de partide şi a marcat de patru ori, meseria lui fiind atacant.

Cea mai bună performanţă din carieră a avut-o pe vremea când îmbrăca tricoul echipei din Bundesliga 2 Sankt Pauli, reuşind să înscrie patru goluri înttr-un singur meci, împotriva Fortunei Dusseldorf.

Dar nu despre calităţile de golgeter este vorba în această poveste, ci de cele umane ale lui Thy. Jucătrorul a rugat conducerea lui Venlo să îl învoiască o săptămână, ratând astfel meciul cu liderul PSV Eindhoven. Şi a primit acceptul, în momentul în care a explicat motivul.

Unul care îl transformă deja într-un erou. Lennart a donat cu şapte ani în urmă ADN cu scopul de a afla dacă e posibil ca să poată ajuta cândva vreun bolnav de această maladie cumplită. În urmă cu o săptămână a primit vestea că ADN-ul său este extrem de compatibil cu acela al unui suferind de leucemie şi a plecat pentru a dona sânge, pentru ca medicii să poată produce celule stem, necesare pentru un transplant care i-ar putea salva viaţa pacientului.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×