Life

Decizie fără precedent la Antena 1. Gest neașteptat făcut de Burlacul Andi Constatin

12.03.2021 | 11:59
Decizie fara precedent la Antena 1 Gest neasteptat facut de Burlacul Andi Constatin
ADVERTISEMENT

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată pentru Andi Constantin și fetele care au primit un trandafir roșu după prima întâlnire cu Burlacul.

În cea de-a doua ediție a emisiunii Burlacul, astăzi, de la 20.30, la Antena 1, doar 14 din cele 15 fete care au primit trandafirul roșu, simbol al emisiunii, sosesc în Turcia, într-o vilă impresionantă pe care o vor împărți pe parcursul competiției.

ADVERTISEMENT

După ce în prima ediție s-au întrecut în a-i atrage atenția, una dintre ele l-a anunțat pe Andi Constantin că se va retrage din competiție.

Mai mult, în cea de-a doua ediție, în această seară, Burlacul se vede pus în fața unei alte situații care nu s-a mai întâlnit în istoria emisiunii și care îl va determina să dea afară una dintre fete, deși aceasta i-a atras atenția încă de la început.

ADVERTISEMENT

Burlacul pus în fața unei alte situații care nu s-a mai întâlnit în istoria emisiunii

La finalul serii, Burlacul Andi Constantin decide să își pună toate cărțile pe masă în căutarea fericirii, chiar dacă acest lucru înseamnă că ar putea pierde tot.

” Vreau să vă spun cel mai urât lucru din viața mea, chiar dacă există riscul să pierd totul. E posibil chiar să rămân cu 14 trandafiri pe masă!”, a mărturisit Andi. Cum vor reacționa fetele, dar și cine va fi prima eliminată, telespectatorii pot afla astăzi, de la de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție Burlacul.

ADVERTISEMENT

Noul sezon Burlacul, prezentat de Răzvan Fodor

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, care a avut premiera vineri, 5 martie, la Antena 1, Burlacul pleacă, alături de tinerele care se luptă pentru inima lui, într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia. Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta, pe parcursul show-ului difuzat la Antena 1, pentru a-i atrage atenția Burlacului.

Noul sezon al emisiunii Burlacul este prezentat de Răzvan Fodor care s-a oferit chiar să-l nășească pe Andi Constantin, dacă o să-și găsească sufletul pereche.

ADVERTISEMENT