Decizie importantă luată de Mangia. Ce se întâmplă cu Alex Băluţă

Eduard Popa   
in Fotbal intern
16/04/2018, 15:47
Decizie importantă luată de Mangia. Ce se întâmplă cu Alex Băluţă

“Sunt conştient de greşeala pe care am făcut-o. Mă aşteptam la asemenea consecinţe. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa. Am greşit şi ştiu asta. Ce am spus a afectat şi vestiarul, nu doar pe mine. Nu mă simt confortabil nefiind în lot”, a fost declaraţia oferită de Băluţă înainte de partida cu Poli Iaşi, câştigată de craioveni cu 4-1.

Se pare că greşeala lui Băluţă a fost iertată de antrenorul oltenilor, după ce mijlocaşul ofensiv de 24 de ani a fost reprimit la antrenamente începând de luni, anunţă gsp.ro. 

Băluţă, în lot pentru meciul cu FC Botoşani

Astfel, Băluţă va fi lotul oltenilor pentru meciul tur din semifinala Cupei României, împotriva celor de la FC Botoşani, de pe 19 aprilie. Este posibil ca Băluţă să fie chiar titular împotriva moldovenilor, susţine sursa citată. În actuala stagiune Băluţă a adunat 8 goluri în 24 de meciuri din Liga 1. 

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.