ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Decizie incredibilă înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj. Ce se întâmplă cu stadionul „Ion Oblemenco”

Autor: Razvan Iova - Craiova | 05.05.2021 | 13:28
Decizie incredibilă înainte de Universitatea Craiova - CFR Cluj. Ce se întâmplă cu stadionul „Ion Oblemenco”
Decizie incredibilă înainte de Universitatea Craiova - CFR Cluj. Ce se întâmplă cu stadionul „Ion Oblemenco”. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj ar putea fi în pericol. Între 10 și 17 mai, arena „Ion Oblemenco” va fi loc în care oamenii vor putea să se vaccineze non-stop, fără programare, astfel că oltenii ar putea să intre și în timpul jocului pe stadion. 

ADVERTISEMENT

Oamenii sunt invitați să se vaccineze pentru revenirea la normalitate. Premierul Florin Cîțu a anunțat că măsurile restrictive ar putea fi limitate în țara noastră dacă populația va continua să se imunizeze.

Deocamdată, anunțul legat de accesul fanilor pe stadioane la meciurile din campionatul intern întârzie, deși „Arena Națională” va fi deschisă pentru suporterii care vor merge să vadă meciuri de la EURO.

Oamenii ar putea merge să se vaccineze la stadionul „Ion Oblemenco” în timpul meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj. „Maraton” de vaccinare pe legendara arenă

Guvernul României face tot ce e posibil ca populația țării să se vaccineze. Autoritățile centrale au luat decizia ca orașele mari să permită accesul la anumite centre de vaccinare în program non-stop, iar oamenii nu mai sunt nevoiți să își facă programare.

ADVERTISEMENT

În orașul Craiova, stadionul „Ion Oblemenco” devine „casă” pentru un astfel de maraton. „Ia-ți revanșa! Vaccinează-te” este sloganul ales. Timp de opt zile, între 10 și 17 mai, în incinta stadionului, oamenii vor veni să se vaccineze la cele 10 fluxuri noi înființate.

afis de prezentare maraton craiova
Maratonul vaccinării pe „Ion Oblemenco”

Liga Profesionistă de Fotbal a dat publicității programările etapelor cu numărul 8 și 9 din play-off și play-out, iar Universitatea Craiova primește vizita formației CFR Cluj pe 15 mai, de la ora 21:30. Jocul se va disputa în același timp în care locuitorii orașului vor intra în incinta arenei pentru a se vaccina.

Probabil, vor exista filtre bine stabilite pentru a nu exista vreun risc de infectare, fiind știut că „Ion Oblemenco” este un stadion foarte mare, cu multe intrări și de aceea autoritățile locale au decis ca maratonul să aibă loc în această locație.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Adrian Mititelu joacă și ea pe „Ion Oblemenco” în timpul campaniei. Olguța Vasilescu: „Vor fi echipe care vor vaccina oamenii”

Universitatea Craiova – CFR Cluj nu este singurul meci care se va juca pe stadionul „Ion Oblemenco” în timpul maratonului de vaccinare. FC U Craiova are și ea un duel important în play-off-ul pentru promovarea în prima ligă.

Pe 13 mai, de la ora 20:30, echipa patronată de Adrian Mititelu va evolua contra FK Csikszereda în etapa cu numărul 8 din play-off.

ADVERTISEMENT

Într-o conferință de presă, primarul Craiovei, Liga Olguța Vasilescu, a declarat legat de centrul de vaccinare de pe arena „Ion Oblemenco”: „Am stabilit cu autoritățile centrale că, începând de săptămâna viitoare, vom deschide un centru non-stop la stadionul de fotbal, unde oamenii vor putea să vină doar cu buletinul, fără să mai fie nevoie de o programare. Vor fi echipe care vor vaccina și pe parcursul zilei, dar și noaptea, astfel că vom avea două puncte de vaccinare noaptea.”


ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!