OFICIAL. Tîrgu Mureş şi-a numit antrenor după demiterea lui Stan!

UPDATE, 24 martie, ora 12:09 / Ionuţ Chirilă este noul antrenor al echipei ASA Tîrgu Mureş. Antrenorul în vârstă de 51 de ani s-a înţeles cu oficialii ardelenilor şi joi a condus primul antrenament al echipei. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al grupării.

Ionuţ Chirilă va fi prezentat luni, la ora 13:00. Chirilă a mai pregătit de-a lungul timpului echipele: Electromagnetica Bucureşti, Unirea Focşani, Jiul Petroşani, UTA Arad, Concordia Chiajna şi CSMS Iaşi.


UPDATE. Tiberiu Petriş, cel acuzat de Ilie Stan că l-a dat afară de la ASA, şi-a spus punctul de vedere. Omul de afaceri ardelean nu neagă acuzaţiile tehnicianului, dar îi transmite lui Stan că ar trebui să-i... mulţumească pentru faptul că a antrenat la Tg. Mureş.

"Nu mă interesează prostiile astea care se spun, eu stau de vorbă cu oameni serioşi. Îi transmit (n.r. lui Ilie Stan) doar să-i dea Dumnezeu sănătate. Nu mă interesează subiectul. Pot să-i spun doar câteva cuvinte. Dacă ar fi să-i mulţumească cuiva în viaţă ăla sunt eu, în rest îi doresc mult succes în viaţă şi Dumnezeu să-l ajute!", declară Petriş.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Petriş a vorbit şi despre cariera fiului său, jucător la ASA Tg. Mureş. "Cariera fiului meu nu poate fi afectată dacă el va juca bine. Ilie Stan n-a fost demis, el a plecat. Dar nu-i treaba mea, întrebaţi conducerea clubului. Eu n-am nicio calitate în club, acum sunt doar suporter", spune Petriş pentru gsp.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE, ora 18:07 / FANATIK.RO a aflat că Adrian Falub e principalul favorit să îl înlocuiască pe Ilie Stan la ASA Tîrgu Mureş. Fostul antrenor al lui U Cluj a fost contactat de oficialii lui ASA şi poartă discuţii pentru preluarea echipei.

UPDATE. Ilie Stan a oferit primele declaraţii după despărţirea de la ASA Tg. Mureş. "Nu sunt cârpa lor! Suntem în epoca sclavagismului! Mi se impunea să bag un jucător în primul 11 şi jucam în 10 pe teren. Este fiul unei persoane din conducere. E vorba de Tibi Petriş. E inadmisibil să stau să fiu ameninţat mereu.

M-am săturat să mi se spună «Te distrug» şi alte chestii. Ce sunt astea? Suntem în perioada sclavagismului? Îmi spunea «Eu plătesc, eu comand». Să comande la el acasă, nu în fotbal! În fotbal sunt 4-5 oameni care au băgat bani, nu ăsta. Se lăuda la mine că a mai terminat 4-5 antrenori pe-aici.

Nu am mai rezistat într-un asemenea mediu revoltător. Nu pot să spun despre cine este vorba, am încheiat acum amiabil şi merg mai departe. Toată presiunea care s-a exercitat asupra echipei... am absorbit-o eu. Să nu o simtă băieţii. Le urez mult succes băieţilor", a declarat Stan. Jucătorul la care face referire tehnicianul este Tiberiu Petriş, fiul unui om de afaceri din Tg. Mureş, agent FIFA şi membru în CA al grupării.


UPDATE, ora 17:22 / Ilie Stan a fost demis de ASA după victoria împotriva Concordiei Chiajna. FANATIK.RO a aflat că tehnicianul s-ar fi certat cu fostul director general al clubului, Claudiu Maior.

Cearta a pornit de la golul încasat de ASA Tîrgu Mureş în meciul cu Chiajna. Concordia a egalat în minutul 85, după o degajare greşită a portarului Pap. ASA avea şi un om în plus şi Mureşan ratase un penalty pentru gazde în minutul 80. Până la urmă, ASA a câştigat cu 2-1 prin golul lui Ciolacu, marcat în minutul 87.

Despărţirea a fost amiabilă, iar Ilie Stan a primit salariul pentru 3 luni.


Decizie incredibilă a clubului ASA Tîrgu Mureş. Conducerea clubului l-a dat afară pe Ilie Stan, după victoria împotriva Concordiei Chiajna, scor 2-1.

Clubul a oficializat această decizie pe site-ul oficial printr-un comunicat de presă: "Conducerea clubului ASA Tîrgu-Mureş anunţă încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale cu antrenorul principal Ilie Stan.

Ţinem să-i mulţumim tehnicianului Ilie Stan pentru munca profesionistă depusă în ultimele luni la clubul nostru, reuşind într-un timp scurt timp să închege o echipă competitivă, cu şanse de a se salva de la retrogradare. Mulţumim pentru tot şi mult succes în carieră!".

ASA Tîrgu Mureş a obţinut trei puncte mari împotriva Concordiei în play-out. Ardelenii sunt în acest moment la doar două puncte de locul de baraj.

Ilie Stan a preluat ASA Tîrgu Mureş în această iarnă cu obiectivul de a se salva de la retrogradare. Demiterea sa e o decizie ciudată în condiţiile în care ASA are şanse să se salveze.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091