Sport

Decizie inedită a LPF pentru derby-ul FCSB – Dinamo. Cine îi va însoți pe jucători la intrarea pe teren

Cu doar două zile înainte de mare derby FCSB - Dinamo, oficialii LPF au luat o decizie mai mult decât surprinzătoare pentru jocul de pe Arena Națională.
10.09.2021 | 18:10
Decizie inedita a LPF pentru derbyul FCSB  Dinamo Cine ii va insoti pe jucatori la intrarea pe teren
ADVERTISEMENT

Întâlnirea naște un interes uriaș din partea fanilor, care au luat cu asalt casele de bilete ale Arenei Naționale.

”Roș-albaștrii” și-au recăptat încrederea după ce Gigi Becali a reușit două transferuri spectaculoase și i-a adus pe Claudiu Keșeru și Constantin Budescu.

ADVERTISEMENT

LPF, decizie surprinzătoare înainte de FCSB – Dinamo

LPF a decis să se implice într-un proiect alături de Consiliul Judeţean Ilfov, astfel că titularii din derby-ul FCSB – Dinamo, vor intra pe teren însoțiți de câini care vor putea fi dați către adopție.

”Liga Profesionistă de Fotbal, în colaborare cu Consiliul Judeţean Ilfov, demarează proiectul ‘Umple golul din viaţa ta!’, odată cu disputarea meciului dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti, programat duminică, 12 septembrie 2021, la ora 21, în cadrul etapei a opta din cadrul Campionatului Naţional Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Astfel, jucătorii ambelor echipe vor intra pe teren însoţiţi de mai mulţi câini. Câinii provin din adăpostul public Brăneşti şi, lucru foarte important, sunt disponibili pentru adopţie”, se arată pe site-ul oficial al LPF.

Câinii sunt pregătiți de adopție

LPF a ținut să precizeze că toate patrupedele care vor pătrunde pe Arena Națională și care pot fi adoptate sunt vaccinate, deparazitate și sterilizate.

ADVERTISEMENT

”Recent, CJ Ilfov a încheiat un proiect de colaborare cu LPF având drept obiectiv promovarea adopţiei de animale în România. Câinii sunt vaccinaţi, sterilizaţi, deparazitaţi, pregătiţi pentru a fi luaţi acasă de către iubitorii de animale.

Protocolul încheiat între Consiliul Judeţean Ilfov şi Liga Profesionistă de Fotbal reprezintă o premieră la nivel naţional şi european”, se mai scrie în comunicatul Ligii Profesioniste.

ADVERTISEMENT

Budescu are drept de joc cu Dinamo

Transferurile făcute de Gigi Becali la FCSB în ultimele zile l-au făcut pe MM Stoica să fie din nou încrezător înaintea derby-ului FCSB – Dinamo, din etapa a 8-a a Ligii 1, și a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare.

În ultimele zile s-a tot scris că Budescu nu va fi apt pentru derby-ul cu Dinamo pentru că s-ar fi accidentat, dar FANATIK a aflat că jucătorul a fost mușcat de un păianjen, dar nu se pune problema să nu poată evolua împotriva ”câinilor”.

De asemenea, a fost o discuție cu privire la faptul că noul mijlocaș de la FCSB nu ar avea drept de joc cu Dinamo din cauza unui cartonaș roșu încasat la ultimul meci disputat în Liga 1 în tricoul Astrei Giurgiu. În cele din urmă, LPF, prin vocea secretarului general Justin Ștefan, a confirmat faptul că Budescu poate juca în marele meci de duminică, deoarece și-a ispășit suspendarea chiar înaintea de a pleca de la Astra la Damac.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 1,36 este cota pentru „total goluri: 2-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: