News

Decizie majoră luată de Revolut în România. Cum pot ajunge clienții să primească bani lunar în conturi

Revolut a luat o decizie majoră în România. În curând, clienții pot ajunge să primească bani lunar în contul propriu. Cum este posibil așa ceva?
19.06.2024 | 08:03
Decizie majora luata de Revolut in Romania Cum pot ajunge clientii sa primeasca bani lunar in conturi
Decizie majoră luată de Revolut în România. Sursă foto: Revolut
ADVERTISEMENT

Revolut a luat o decizie majoră în România. Toți cei care au un cont deschis la această bancă vor avea oportunitatea să primească bani lunar în contul propriu. Care este condiția și cum este posibil așa ceva?

Decizie majoră luată de Revolut în România

Revolut este una dintre cele mai apreciate bănci, atât în România, cât și la nivel mondial. În ultimii ani, numărul celor care și-au deschis un cont la această bancă a tot fost într-o continuă ascensiune.

ADVERTISEMENT

Iar acest lucru a făcut ca banca să se transforme încet încet. Acum Revolut oferă credite, iar mai nou a luat o altă decizie majoră. Mai exact, banca lansează un serviciu de investiții în obligațiuni guvernamentale și corporate pentru utilizatorii din România.

Ce înseamnă acest lucru pentru clienți și ce vor putea să facă? Românii care au cont Revolut vor putea să investească în obligațiuni guvernamentale și corporate. Și se pare că randamentele brute anuale fixe sunt de până la 5,5%.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, prin aceste investiții, clienții pot ajunge să primească bani în propriul cont dacă aleg să investească. Și Revolut și-a extins oferta astfel încât pe aplicație există acum peste 3.000 de active.

Vorbim despre acțiuni la companii listate pe piețe din Uniunea Europeană, dar și din SUA, ETF-uri, dar și obligațiuni. Totodată, a fost eliminată și taxa de custodie de 0,12%, transmite banca.

ADVERTISEMENT

Ce vor putea să facă utilizatorii

Menționăm faptul că taxa de custodie reprezenta 0,12% din valoarea anuală totală a activelor deținut de un client pentru produsele investiționale puse la dispoziția clienților din Regatul Unit și SEE.

Odată cu această decizie luată, Revolut deschide practic accesul utilizatorilor din piața locală la un produs nou de investiții. Astfel, oricine își dorește poate acum să investească și să își asigure o serie de venituri anuale.

ADVERTISEMENT

„Continuăm extinderea ofertei de investiții Revolut cu obligațiuni, o modalitate adecvată de a diversifica portofoliul de investiții, de a proteja fondurile investite împotriva incertitudinii și de a genera un venit fix.

Cu randamente potențiale mai mari și beneficii de diversificare, obligațiunile oferă o alternativă convingătoare pentru investitorii care doresc să își construiască viitoarea bunăstare, optimizându-și capitalul”, a declarat Rolandas Juteika, Head of Wealth & Trading (SEE).

Menționăm faptul că Revolut a cunoscut o ascensiune fără precedent în ultimii ani. Banca digitală a ajuns să aibă peste 3,5 milioane de clienți în România, dar și peste 40 de milioane de clienți la nivel global.

De asemenea, de-a lungul timpului, banca a venit cu numeroase oferte, dar și campanii pentru clienți. Una dintre cele mai recente este oferirea unei sume de bani pentru toți cei care invită un prieten, sau mai mulți, să își facă cont pe Revolut.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând”...
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând” pe A2. Ce viteză avea manelistul
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut...
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut că e vorba de un incendiu
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Românii care nu au cotizat 15 ani până la 1 septembrie 2024 NU...
Românii care nu au cotizat 15 ani până la 1 septembrie 2024 NU primesc pensie! Cine beneficiază de cei 2.000 de lei
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în...
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în timpul vizitei din România: „Am vrut să-i spun în față”