Steaua l-a dorit, acum s-a supărat: "Este prost sfătuit!"

Alexandru Creţu a anunţat recent că nu mai vrea să joace la CSM Politehnica Iaşi. Mijlocaşul care a fost curtat şi de Steaua, anul trecut, a avut o discuţie cu oficialii moldovenilor.

“Creţu a venit la mine în urmă cu două săptămîni şi a cerut o întrevedere cu mine şi cu antrenorul. Ne-a spus că nu mai vrea să joace la Iaşi, pentru că simte că nu are cum să progreseze aici. Este alegerea lui. Dragoste cu de-a sila nu putem face.

Nu-l putem ţine cu forţa aici. Gratis nu poate pleca, aşteptăm oferte pentru el. Dacă va veni o ofertă de la un club, discutăm. Este păcat, pentru că vorbim despre un jucător tînăr. Eu cred că este prost sfătuit de cineva. Nu eu decid cine joacă, ci antrenorul. Evident, e normal să intre în teren cei care doresc să evolueze la acest club, dar decizia aparţine antrenorului”, a declarat preşedintele clubului Florin Prunea.

Antrenorul Nicolo Napoli a avut şi el un cuvînt de spus cu privire la atitudinea jucătorului: “Nu este normal să intre în teren cineva care nu vrea, iar alţii care doresc să evolueze la Iaşi, să stea pe bancă. Sînt şanse mici să mai joace.”