Life

Decizie radicală. Ciprian Marica se gândește să plece din România: “Nu vreau să sufere copiii mei”. Video

Ciprian Marica se gândește să plece din România. Fostul jucător de fotbal ar vrea să facă acest lucru pentru copiii săi, după cum a declarat în cadrul unui podcast.
19.05.2022 | 15:03
Decizie radicala Ciprian Marica se gandeste sa plece din Romania Nu vreau sa sufere copiii mei Video
Ciprian Marica, replică agresivă pentru Ionuț Negoiță, după ce l-a numit ”prosopel”. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica se gândește să se mute din România. Fostul jucător de fotbal este nemulțumit de anumite aspecte din țara natală și ar vrea să-și protejeze familia.

Ciprian Marica se gândește să plece din România

Fostul fotbalist se ocupă de afaceri în prezent, însă una dintre ele s-a lăsat cu un scandal uriaș cu Ilie Năstase, finul său. Fostul tenismen l-a acuzat pe Ciprian Marica de faptul că i-a sustras afacerea. Este vorba despre baza sportivă “Voința”, situată în nordul Capitalei.

ADVERTISEMENT

Invitat în podcast-ul găzduit de Ameri Nasrin, Ciprian Marica a dezvăluit că reacțiile oamenilor l-au făcut să se gândească să părăsească România și să facă afaceri în altă țară.

Fostul partener al Ilincăi Vandici își dorește ce e mai bun pentru copiii lui și vrea să-i protejeze. Omul de afaceri este conștient că invidia celorlalți este ceva obișnuit pentru o persoană publică.

ADVERTISEMENT

“Prețul succesului e invidia, trebuie să ți-o asumi. Poate la început de carieră mă afecta, apoi nu. Mă interesa foarte mult părerea oamenilor. Nu-i poți mulțumi pe toți. Mă gândesc să-i protejez cumva pe copiii mei și poate pentru ei e mai bine să plecăm din România.

Faptul că ești persoană publică are avantaje și dezavantaje. Poate că ei ar putea avea un viitor afară. Inevitabil, mă gândesc că-i va afecta.

ADVERTISEMENT

Iau în calcul ca ei să plece din România de la o vârstă fragedă, pentru a fi departe de tot ceea ce înseamnă România! Pentru ei trebuie să iau cea mai bună decizie, nu vreau copiii mei să sufere”, a declarat Ciprian Marica în podcast-ul Ameritat cu Nasrin.

Ciprian Marica, despre conflictul cu Ilie Năstase

Fostul sportiv a încercat să apeleze la ajutorul lui Ion Țiriac pentru a media neînțelegerile cu Ilie Năstase, dar miliardarul a refuzat să intervină.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a subliniat faptul că nu-și dorește scandal cu fostul tenismen și vrea doar pe cineva care să-l ajute să medieze acest conflict.

“Eu sunt împăcat că n-am greșit față de el cu nimic! Sunt dispus să stau în fața oricărui mediator, m-am gândit chiar că domnul Țiriac poate media această neînțelegere. Dacă am greșit, să-mi cer scuze și să remediez. Pe domnul Țiriac nu-l pot cumpăra!

Am mers la dânsul, i-am solicitat medierea, să analizeze. Dar Ilie a refuzat. Mă deranjează că e influențat de niște oameni care-i cultivă spiritul războinic. Miza mea nu este să-i fac rău sau să ducem un război. Caut pe cineva care să medieze această neînțelegere. Nu-mi plac scandalul și circul!

Mai nou intervine și cu ministrul justiției, a zis că se duce la nu știu ce judecătoare, eu i-am zis: ‘Hai să vedem cine a greșit!’. Eu nu pot să fiu supărat pe el.

Îl cunosc bine pe Ilie Năstase, nu mă așteptam la aceste reacții, însă îl iau ca atare, încerc să găsesc pe cineva în care să aibă încredere și, cu toate actele pe masă, să ne spună ce și cum.

Dânsul alege calea agresivă, cu jigniri, nu cred că e fair-play. Sunt supărat pe mine că nu-l fac să înțeleagă că nu vreau să-i fac nimic rău”, a continuat Ciprian Marica.

ADVERTISEMENT