Fotbal international

Decizie radicală în Rusia. O vedetă a naționalei a fost exclusă din lot pentru un motiv jenant

08.11.2020 | 16:36
Decizie radicala in Rusia O vedeta a nationalei a fost exclusa din lot pentru un motiv jenant
Decizie radicală în Rusia. O vedetă a naționalei a fost exclusă din lot pentru un motiv jenant. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sunt vremuri grele pentru și pentru fotbaliști. Izolarea provocată de pandemia de coronavirus le-a interzis multe distracții, iar unii dintre ei au ajuns la gesturi nebunești pentru a alunga plictiseala. Căpitanul Artem Dzyuba, vârful lui Zenit, a fost exlcus din naționala Rusiei după ce s-a filmat în timp ce se masturba.

Eroul rușilor de la Mondialul din 2018 apare într-un videoclip ajuns viral pe rețelele de socializare din țara sa natală. Pe parcursul videoclipului, atacantul în vârstă de 32 de ani se masturbează fără jenă.

ADVERTISEMENT

Din nefericire pentru el, imaginile au „scăpat” pe internet și sunt acum comentate de toți fanii naționalei Rusiei, iar selecționerul Stanislav Cherchesov a decis să nu îl cheme la lot pentru duelurile cu Moldova, Turcia și Serbia.

Rusia nu se mai bazează pe el, iar Dzyuba a blocat comentariile fanilor

Chiar dacă nu mai este de mult un subiect tabu, masturbarea încă reprezintă un motiv de ridiculizare a oamenilor, mai ales atunci când persoane publice sunt surprinse în astfel de ipsotaze jenante. Atacantul rus Artem Dzyuba simte pe propria piele cât de crud poate fi internetul atunci când simte miros de „sânge”.

ADVERTISEMENT

Videoclipul în care atacantul rus apare masturbându-se s-a răspândit imediat pe Twitter-ul rusesc, dar și pe alte rețele de socializare, iar fanii au oferit deja câteva reacții, deși la postările fotbalistului nu se mai poate comenta.

De la previzibilul „Nu voi mai da niciodată mâna cu Dzyuba”, postat de contul care îl parodiază pe selecționerul Stanislav Cherchesov, până la originalul „Când Dzyuba își folosește mâna dar nu vrei să verifici”, comentariu însoțit de o imagine cu un arbitru, trimitere la sistemul VAR.

ADVERTISEMENT

Publicația RT anunță că există o adevărată dramă în spatele videoclipului cu Dzyuba. Se pare că pe fundal poate fi auzită vocea prezentatoarei TV Masha Orzul, despre care s-a spus în 2015 că ar avea o aventură cu fotbalistul. Problema era că ambii erau căsătoriți. Dzyuba ajunsese chiar să se despartă de soție din cauza Mashei, însă ulterior el a revenit alături de Kristina, femeia care i-a făcut și doi copii. Totuși, dacă se va adeveri că în videoclip chiar apare și vocea fostei amante a fotbalistului, el ar putea avea noi probleme în familie.

Înainte ca soția lui să ia orice fel de măsuri împotriva fotbalistului, acesta a fost deja „taxat” de selecționer, care a hotărât să în excludă din lot înaintea meciurilor pe care Rusia le va disputa cu Moldova, Turcia și Serbia.

ADVERTISEMENT

„Ce se întâmplă cu Artem Dzyuba nu are legătură cu echipa națională, însă nu putem să ne lăsăm distrași de astfel de lucruri. Avem nevoie de concentrare, așa că nu îl voi mai convoca pentru aceste partide. Protejez și echipa, dar și pe el, de reclamă negativă și de un stres suplimentar. Va avea, astfel, suficient timp pentru a-și rezolva problemele”, a declarat Cherchesov.

Nu este primul fotbalist care o comite în 2020. Precedentul stabilit de El Melali

Situația din Rusia nu este una tocmai ieșită din comun în lumea fotbalului. În luna mai a anului 2020, fotbalistul algerian Farid El Melali era arestat de polițiștii francezi după ce a sărbătorit prelungirea contractului cu gruparea Angers, până în 2023.

El Melali nu a celebrat ascultând muzică la un volum prea ridicat sau deranjându-și altfel vecinii, ci masturbându-se în propria curte. El a fost văzut de vecini, care l-au pârât oamenilor legii. El Melali își sărbătorea și aniversarea de 23 de ani chiar a doua zi și a scăpat ieftin, fiind rapid eliberat de polițiști.

Numai că, două luni mai târziu, același sportiv a fost din nou arestat și a primit încă o amendă! Culmea, din același motiv. O femeie l-a surprins în timp ce se masturba și a chemat imediat poliția. Farid își ceruse scuze printr-o postare publicată pe Instagram, care însă a dispărut.

„Vreau să-mi cer scuze în primul rând familiei mele, prietenilor mei, clubului și fanilor mei pentru gestul făcut. Tot ce s-a întâmplat a avut un impact negativ asupra mea, dar m-a și întărit și am înțeles mai bine să mă controlez. Vă mulțumesc tuturor pentru că ați fost alături de mine în aceste momente grele”, scrisese algerianul.

ADVERTISEMENT