ADVERTISEMENT
Life

Decizie radicală luată de Bianca Drăgușanu, după despărțirea de Alex Bodi. Cum s-a afișat vedeta

Autor: Madalina Moraru | 08.09.2020 | 18:05
Decizie radicală luată de Bianca Drăgușanu, după despărțirea de Alex Bodi. Cum s-a afișat vedeta
Bianca Drăgușanu a luat o decizie neașteptată, la câteva zile de la despărțirea de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a luat o decizie neașteptată, după ce s-a aflat că s-a despărțit de Alex Bodi. Celebrul cuplu a marcat iarăși o nouă ruptură. Din acest motiv, vedeta le-a arătat fanilor săi și despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Acuzațiile după despărțirea controversatului cuplu au început deja să curgă și în mediul online. Ambii foști parteneri și-au aruncat în ultimele zile cuvinte de ocară, având și tot soiul de reacții.

În încercarea de-a depăși perioada de despărțire, marcată la începutul lunii septembrie, diva a dorit să apeleze la noi trucuri de înfrumusețare. De aceea, momentul a fost imortalizat, iar o astfel de poză a ajuns direct pe contul său oficial de Instagram.

ADVERTISEMENT

Ce decizie a luat Bianca Drăgușanu, după despărțirea de Alex Bodi. Vedeta e total transformată

Bianca Drăgușanu a luat o nouă decizie, imediat după despărțirea de Alex Bodi. Vedeta de 38 de ani a dorit să renunțe la nuanța de blond pe care o afișase pe parcursul perioadei cât ea și afaceristul au format un cuplu.

Motiv pentru care Bianca a renunțat complet la părul blond cu care își obișnuise publicul. În această marți, vedeta s-a afișat cu un look total nou, iar spre bucuria urmăritorilor din mediul online, aceasta a optat o coafură în nuanțe de șaten.

ADVERTISEMENT

Bianca a renunțat la blond pentru a apărea în acest mod. Imaginea publicată pe Instagram a fost una foarte apreciată, aceasta având nu mai puțin de un milion de urmăritori doar pe acestă rețea socială.

Decizie radicală luată de Bianca Drăgușanu, la despărțirea de Alex Bodi. Cum s-a afișat vedeta
Bianca Drăgușanu a luat o decizie radicală după despărțirea de Alex Bodi

Odată ce s-a aflat că ea și Alex Bodi nu mai formează un cuplu, între cei doi nu pare să fie îngropată nici până acum securea războiului. Dacă Bianca dorește să își vadă de viață și să depășească asemenea clipe, după ruptura de Alex Bodi, aceasta deja este bănuită de faptul că ar avea o legătură cu afaceristul turc Cengiz Şıklaroğlu.

ADVERTISEMENT

Între Bianca și fostul Otiliei Billionera s-ar fi format o legătură foarte specială, dar aceasta a negat orice apropiere, în urmă cu o zi, când a dorit să facă lumină despre întreaga situație. Mai mult, în secțiunea de InstaStory, diva le-a arătat tuturor mai multe ipostaze cu noul său look. Bianca a trecut iarăși la nuanțele de șaten, care o consacrau la începutul aparițiilor sale în public.

“Nu mă interesează. Nu vreau să aflu ce a zis. Nici nu mai contează. Cât despre Cengiz, suntem doar prieteni. La film nu ne-am uitat doar noi, eram mai multe persoane. Însa suntem doar prieteni și nimic mai mult.”, a povestit Bianca, despre apropierea de omul de afaceri turc.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!