ADVERTISEMENT
Life

Decizie radicală pentru concurenții de la Survivor România. Daniel Pavel a anunțat unificarea echipelor

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, a făcut o dezvăluire importantă pentru participanții rămași în Republica Dominicană.
Autor: Alexa Serdan | 24.05.2021 | 15:04
Decizie radicală pentru concurenții de la Survivor România. Daniel Pavel a anunțat unificarea echipelor
Decizie radicală pentru concurenții de la Survivor România. Daniel Pavel a anunțat unificarea echipelor. Sursa foto: Instagram.com

Vedeta le-a spus concurenților că în perioada următoare îi așteaptă o serie de schimbări radicale care-i privesc direct. Este vorba de unificarea celor două echipe, Faimoșii și Războinicii devenind un tot zilele astea.

ADVERTISEMENT

Moderatorul de la Kanal D nu s-a oprit aici cu dezvăluirile și a venit și cu câteva vești bune. Concret, Daniel Pavel a anunțat o nouă etapă pentru concurenții care au șansa să se bucure de condiții mai bune legat de igienă și cazare.

Survivor România, o nouă etapă. Ce le-a transmis Daniel Pavel concurenților

În felul acesta participanții de la Survivor România se vor putea bucura de un duș pe cinste, o baie fierbinte în cadă și multe alte beneficii care țin de îngrijirea corporală. Fetele vor avea ocazia să se machieze și să se coafeze, în timp ce băieții se pot tunde.

„Urmează momentul unificării la Survivor România, sezonul al doilea. O etapă nouă pentru voi, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpriză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit.

ADVERTISEMENT

După care veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți de mult timp. Veți face duș, vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suita de îngrijire corporală.

Pentru fete, voi veți avea ocazia să vă pregătiți într-un mod diferit, să vă faceți părul, să vă machiați. Băieți, și voi veți avea ocazia să vă aranjați părul, barbă.

După această pregătire, vă veți îmbrăca în haine frumoase și veți începe seara cu un Cocktail Party, unde veți avea ocazia să socializați ambele echipe. 

ADVERTISEMENT

Veți avea parte de mâncare, o masă îmbelșugată, cu mâncare tradițională, iar după această masă, urmează o petrecere. Veți dansa și vă veți simți bine”, a anunțat Daniel Pavel în ultimul Consiliu de la Survivor România, notează wowbiz.ro.

Lupta pentru marele premiu, tot mai strânsă. Se unesc echipele de la Survivor România

Prezentatorul competiției sportive de la Kanal D a ținut să mai adauge că toți concurenții rămași în joc vor dormi pentru o noapte la hotel. După marea unire a celor două echipe participanții vor fi nevoiți să locuiască în același spațiu.

ADVERTISEMENT

Gazda de la Survivor România a mai explicat că de acum înainte lupta pentru marele premiu va fi una mult la grea și mai strânsă. Faimoșii și Războinicii trebuie să dea randament de două ori mai mult dacă vor să plece acasă cu trofeul.

Primul sezon al reality show-ul a fost câștigat de Elena Ionescu, care a luptat cu gândul la fiul ei. Artista a încasat suma de 100.000 de lei pe care a investit-o într-un apartament.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!