Fotbal intern

Gâlcă e speriat! Două decizii care au surprins jucătorii!

Steaua stă pe un butoi de pulbere! Tensiunea adunată în sînul echipei după ratarea în grupele Ligii Campionilor l-a făcut pe Costel Gâlcă să le ofere jucătorilor săi liber două zile,...
05.09.2014 | 16:19
Galca e speriat Doua decizii care au surprins jucatorii
ADVERTISEMENT

Steaua stă pe un butoi de pulbere! Tensiunea adunată în sînul echipei după ratarea în grupele Ligii Campionilor l-a făcut pe Costel Gâlcă să le ofere jucătorilor săi liber două zile, vineri şi sîmbătă. Mai mult, tehnicianul a refuzat să perfecteze meciuri amicale pentru perioada de două săptămîni în care campionatul este întrerupt.

Tehnicianul campioanei a decis să le dea liber jucătorilor tocmai pentru a detensiona atmosfera de la echipă. Jucătorii au fost luaţi prin surprindere şi de faptul că antrenorul le-a transmis că nu vor avea parte de amicale. Gâlcă speră ca astfel  să-şi ferească fotbaliştii de eventualele accidentări, mai ales că patru dintre cei mai importanţi oameni: Bourceanu,Tănase, Lemnaru şi Sănmărtean – sînt în plină refacere. Costel ar fi putut să dispute la sfîrşitul aceste săptămâni un meci amical, dar faptul că are patru jucători accidentaţi l-a determinat să nu dispute nicio partidă de verificare”, ne-a spus sursa respectivă.

ADVERTISEMENT

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-LUDOGORETS RAZGRAD, PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR (19.08.2014)

Avertismentul lui Gâlcă: “Fără petreceri în exces!”

Gâlcă a avut totuşi un mesaj dur în vestiar. După ce Keşeru sau Popa au fost surprinşi de tabloide în cluburi, tehnicianul Stelei le-a transmis jucătorilor săi să aibă grijă cum îşi petrec zilele libere. “Sper că aţi conştientizat că sînteţi o ţintă a tabloidelor! Evitaţi să mai staţi pînă tîrziu în cluburi, dar mai ales să faceţi excese. Nu sînt bune pentru sănătatea voastră, dar ţine şi de imagine. Ca o concluzie, puteţi să ieşiţi în oraş, sînt zilele voastre libere, dar să fiţi acasă la o oră decentă”, a fost discursul antrenorului stelist.

VEZI AICI VIDEO CU KEŞERU ŞI ADI POPA PETRECÎND TÎRZIU ÎN NOAPTE

Două săptămîni de coşmar!

Mesajul lui Gâlcă a fost unul clar, mai ales că după meciurile echipei naţionale, steliştii vor avea parte de cinci meciuri cruciale pentru parcursul şi obiectivele din acest an al campioanei. Aalborg, Petrolul, Astra, Dinamo Kiev, dar şi meciul din Cupa României, sînt partidele care vor aduce liniştea sau haosul în Ghencea, viitorul lui Gâlcă fiind strîns legat deznodămîntul partidei.

ADVERTISEMENT

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-ASTRA GIURGIU, SUPERCUPA ROMANIEI (11.07.2014)

Situaţiile medicale ale steliştilor

Bourceanu: Site-ul oficial al Stelei a anunţat că Bourceanu are o tendinită cvadricipitală, iar perioada de recuperare este de maximum o lună. Însă, din cauza faptului că jucătorul nu s-a mai antrenat deloc de mai bine de trei luni de zile, atunci perioada de reucuperare se va putea prelungi.

FOTBAL:PREZENTARE ACHIZITII STEAUA BUCURESTI (2.09.2014)

Tănase: În urma RMN-ului efectuat, medicii au constatat că lui “Dodel” i-a apărut un hematom în zona inghinală, după lovitura primită în primul minut, la Sofia, de la un jucător bulgar. Două săptămâni trebuie să facă repaus total. În aceste moment se află sub stricta supraveghere a staff-uli medical al clubului din Ghencea.

ADVERTISEMENT

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ NAPOCA, LIGA 1 (18.02.2014)

Sănmărtean: Trebuie să facă repaus total timp două săptămîni. În acest moment se află sub tratament, după ce are în continuare probleme medicale la una dintre coaste. Jucătorul Steleia intrat pe teren în ultimul timp doar cu ajutorul infiltraţiilor.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-LUDOGORETS RAZGRAD, PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR (19.08.2014)

Lemnaru: Este aşteptat să revină pe teren în aproximativ două săptămîni, după ce în partida cu Acktobe, în jocul tur disputată în urmă cu mai bien de trei săptămîni a suferit o ruptură musculară. În aceste moment se află sub supravegherea staff-ului medical al Stelei, iar în următarele zile va începe alergările.

ADVERTISEMENT

1.FOTBAL:PREZENTARE VALENTIN LEMNARU LA STEAUA BUCURESTI (25.07.2014)

Are la antrenamente doar 16 jucători 

Costel Gâlcă a decis să efectueze doar antrenamente în Ghencea, avînd la dispoziţie în aceste zile 16 jucători valizi. Astfel, Cojocaru, Niţă, Stanciu, Breeveld, Pîrvulescu, Popa, Rîpă, I. Neagu, Papp, G. Matei, L. Filip, Vîlceanu, Grădinaru, Aldea, Pham, Rusescu se pregătesc sub comanda staff-ului Stelei. În schimb, Arlauskis (la naţionala Lituaniei), Varela (Insulele Capului Verde), Szukala (Polonia), Toşca şi Iancu (România U21), KeşeruChipciuPrepeliţă şi Luchin (la naţionala mare) lipsesc motivat de la şedinţele de pregătire.

ADVERTISEMENT
Tags: