Sport

FCSB a stopat vânzarea de bilete pentru meciul cu West Ham! Mihai Stoica a explicat motivele care au dus la această decizie

FCSB dispută săptămâna viitoare primul meci din grupa B a Conference League, în deplasare cu West Ham United. Roș-albaștrii au oprit vânzarea biletelor. Mihai Stoica explică de ce s-a luat această decizie.
03.09.2022 | 11:38
FCSB a stopat vanzarea de bilete pentru meciul cu West Ham Mihai Stoica a explicat motivele care au dus la aceasta decizie
FCSB va fi susținută de pste 3.000 de fani la Londra, la meciul cu West Ham din Cnference League. Conducerea roș-albaștrilor a oprit vânzarea biletelor. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fanii vicecampioanei FCSB au primit 3.125 de bilete pentru meciul cu West Ham de pe London Stadium, din prima etapă din faza grupelor Conference League. Mai bine de jumătate s-au vândut deja. Pentru restul roș-albaștrii au oprit comercializarea.

Românii din Anglia sunt așteptați să susțină FCSB în duelul cu West Ham

Peste 1.600 de tichete au cumpăra fanii FCSB pentru primul duel din grupa B a Conference League, contra celor de la West Ham United. Vineri, conducerea vicecampioanei a anunțat că restul de 1.500 de bilete nu vor mai fi comercializate în România.

ADVERTISEMENT

Managerul general al roș-albaștrilor Mihai Stoica a explicat că decizia de a opri vânzarea acestora a fost luată din respect pentru românii din Diaspora, pe care îi așteaptă în număr cât mai mare pe London Stadium.

”Vânzare oprită. Ultimele 1500 de bilete vor fi disponibile la Londra!

Din respect pentru numeroșii suporteri din Diaspora, FCSB a decis să întrerupă vânzarea de vouchere pentru partida cu West Ham United, de săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Astfel, ultimele 1500 de bilete destinate oaspeților la meciul de joi vor fi vândute miercuri și joi la casele de bilete de la London Stadium, conform următorului program:

MIERCURI – 15:00 – 19:00

JOI – 10:00 – 18:00

Prețul unui bilet este de 35 euro și se va achita DOAR cash!

De asemenea, tot la casele de bilete, în același interval orar, vor fi preschimbate voucherele cu biletele propriu-zise.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumim pentru interesul extraordinar și vă așteptăm alături de noi!”, au transmis oficialii FCSB pe rețelele de socializare.

Grupă infernală pentru FCSB în Conference League

Conform tragerii la sorți, FCSB va întâlnii adversari unul și unul în grupa B din Conference League: West Ham United, Anderlecht Bruxelles și Silkeborg.

ADVERTISEMENT

Astfel, misiunea roș-albaștrilor de a trece de faza grupelor unei competiții continentale intercluburi, pentru prima oară după cinci ani, pare una aproape imposibilă.

West Ham și Anderlecht par principalele favorite la câștigarea grupei, însă nici danezii, locul 3 în campionatul nordic, nu sunt o echipă deloc de neglijat.

În Conference League doar echipa care încheie grupa pe primul loc are asigurată calificarea directă în optimile competiției, în vreme ce formația de pe locul secund va disputa un meci de baraj cu una dintre ocupantele locului 3 în grupele Europa League.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 6,90 este cota pentru ”X și peste 1,5 goluri” la West Ham – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT