Sport

Decizie surprinzătoare a lui Edi Iordănescu. Ce a hotărât antrenorul FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo. Exclusiv

Edi Iordănescu este focusat pe derby-ul FCSB - Dinamo și din această cauză a luat o decizie radicală în ceea ce privește viața privată.
11.09.2021 | 10:22
Decizie surprinzatoare a lui Edi Iordanescu Ce a hotarat antrenorul FCSB inainte de derbyul cu Dinamo Exclusiv
Decizie surprinzătoare a lui Edi Iordănescu. Ce a hotărât antrenorul FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo. Exclusiv. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că tehnicianul ”roș-albaștrilor” nu va merge la cununia civilă a surorii sale, Maria Iordănescu, care va avea loc sâmbătă, 11 septembrie.

De la eveniment va lipsi și finanțatorul vicecampioanei României, Gigi Becali, chiar dacă acesta a acceptat să-i fie naș fiicei fostului selecționer Anghel Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, decizie radicală înainte de FCSB – Dinamo. Va lipsi de la cununia civilă a surorii sale

Decizia surprinzătoare luată de Edi Iordănescu vine în contextul în care formația sa FCSB va disputa duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00, meciul cu rivala Dinamo, care contează pentru etapa a 8-a a Ligii 1.

Din informațiile FANATIK, tehnicianul nu se gândește decât la marele derby de pe Arena Națională. El consideră că acest meci este extrem de important pentru viitorul formației sale și din această cauză a decis să rămână la cantonamentul de la Berceni și nu-i fie aproape surorii sale într-un moment atât de important pentru ea.

ADVERTISEMENT

În plus, Edi Iordănescu are conferința de presă sâmbătă, la ora 13:30, iar apoi va conduce antrenamentul celor de la FCSB înaintea duelului de tradiţie cu Dinamo.

Gigi Becali și Iordănescu jr. vor merge la cununia religioasă

De la cununia civilă a Mariei Iordănescu va lipsi şi cel care îi va fi naş, Gigi Becali. FANATIK a aflat că omul de afaceri a plecat din nou la Mănăstirea Frăsinei, acolo unde, în trecut, a mers însoțit de mai mulți angajați ai FCSB-ului, cum ar fi Ionuț Luțu, Alexandru Tudor sau chiar Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Finanţatorul roş-albaștrilor va reveni în București abia duminică, chiar în ziua meciului cu Dinamo. Cu toate acestea, el nu va merge pe Arena Națională și va urmări marele meci de acasă din fața micului ecran.

În schimb, FANATIK a aflat că Gigi Becali și Edi Iordănescu vor fi prezenți la cununia religioasă și la nuntă, care vor avea loc în luna octombrie. Tehnicianul va fi atunci alături de sora sa, în timp ce patronul FCSB va merge doar la biserică, nu și la petrecere.

ADVERTISEMENT

”O cunun pe Maria a lui Iordănescu, dar nu merg la petrecere. Eu nu mai ascult muzică! Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, spune Becali în urmă cu o lună.

MM Stoica mizează pe Budescu și Keșeru

Derby-ul FCSB – Dinamo naște un interes uriaș din partea fanilor, care au luat cu asalt casele de bilete ale Arenei Naționale. ”Roș-albaștrii” și-au recăptat încrederea după ce Gigi Becali a reușit două transferuri spectaculoase și i-a adus pe Claudiu Keșeru și Constantin Budescu.

Transferurile făcute de Gigi Becali la FCSB în ultimele zile l-au făcut pe MM Stoica să fie din nou încrezător înaintea derby-ului FCSB – Dinamo, din etapa a 8-a a Ligii 1, și a postat un  mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare.

În ultimele zile s-a tot scris că Budescu nu va fi apt pentru derby-ul cu Dinamo pentru că s-ar fi accidentat, dar FANATIK a aflat că jucătorul a fost mușcat de un păianjen, dar nu se pune problema să nu poată evolua împotriva ”câinilor”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 1,52 este cota pentru „1 solist și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT