Sport

Decizie surpriză la FC U Craiova! După Andrea Compagno, Marius Croitoru se desparte de încă un atacant

FC U Craiova 1948 a mai pierdut un atacant după plecarea lui Andrea Compagno la FCSB. Claudiu Bălan, cel mai vechi jucător din cadrul lotului, și-a reziliat contractul cu echipa lui Mititelu.
05.09.2022 | 15:20
Decizie surpriza la FC U Craiova Dupa Andrea Compagno Marius Croitoru se desparte de inca un atacant
Claudiu Bălan era la echipă de 8 ani. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Echipa lui Adrian Mititelu a anunțat oficial despărțirea de încă un jucător de atac, după plecarea lui Andrea Compagno.

Marius Croitoru mai pierde un atacant după Andrea Compagno. A reziliat contractul cu Claudiu Bălan

Vîrful Claudiu Bălan și-a reziliat contractul cu FC U Craiova 1948. Atacantul de 28 de ani a jucat șase meciuri în acest sezon de SuperLiga, însă nu a reușit niciun gol.

ADVERTISEMENT


„Breaking news! Fotbal Club Universitatea 1948 și Claudiu Bălan au ajuns la un acord privind încetarea contractului. Clubul îi mulțumește lui Claudiu pentru tot ce a realizat ca jucător al echipei în ultimii ani și îi urează mult succes în următoarea provocare”, a scris FC U Craiova 1948 pe pagina oficială de Facebook.

Odată cu plecarea lui Bălan, pentru FC U Craiova 1948 se încheie o eră. Jucătorul s-a aflat la echipă încă de la înființare, în 2014 și a fost pe teren la toate promovările echipei, până la revenirea în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru are însă destule soluții la dispoziție

FANATIK a anunțat în exclusivitate cine este atacantul care îl înlocuiește pe Andrea Compagno la FC U Craiova 1948. Adrian Mititelu l-a transferat pentru 150.000 de euro pe Jibril Ibrahimi, un vârf în vârstă de 19 ani de la FC Sfîntul Gheorghe Suruceni, golgheter în campionatul din Republica Moldova.

Marius Croitoru l-a mai adus pe postul de atacant și Vladislav Blănuță, venit sub formă de împrumut de la Pescara, din Serie C.

ADVERTISEMENT


„Fotbal Club Universitatea 1948 a ajuns la un acord cu formația Pescara pentru împrumutul atacantului Vladislav Blănuță. În vârstă de 20 ani, Vladislav Blănuță sosește în Bănie sub formă de împrumut pentru un sezon, cu opțiune de cumpărare definitivă în vara viitoare. 

Vlad a reușit să înscrie 10 goluri în 23 partide pentru echipa secundă a Pescarei, în sezonul precedent, și a marcat de 3 ori în 6 meciuri pentru naționala Moldovei U21. Mult succes în tricoul alb-albastru, Vlad!”, au mai anunțat oltenii într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cei doi, FC U Craiova îl mai are la dispoziție și pe George Ganea, transferat de la Farul Constanța, cu care îl deține în coproprietate. Fiul lui Ionel Ganea îi calcă pe urme, „Ganezul” evoluând pentru Craiova între 1996 și 1998. Până acum atacantul plecat de la FC Argeș a jucat doar 11 minute cu Sepsi și alte patru minute cu U Cluj.

ADVERTISEMENT