Fotbal intern

TAS a anunţat data la care aflăm campioana! Reacţia lui Gigi Becali

UPDATE, ora 19:04 / Gigi Becali a declarat pentru FANATIK.RO că este o normalitate ca acest caz să se judece înainte de tragerea la sorţi a turului trei preliminar din Liga Campionilor:...
04.07.2017 | 00:04
TAS a anuntat data la care aflam campioana Reactia lui Gigi Becali

UPDATE, ora 19:04 / Gigi Becali a declarat pentru FANATIK.RO că este o normalitate ca acest caz să se judece înainte de tragerea la sorţi a turului trei preliminar din Liga Campionilor:

“Pentru noi nu este o victorie că se judecă pe 12 iulie. Este normal să se judece înainte de tragerea la sorţi. Victorie pentru noi va fi dacă vom fi declaraţi campioni. Deocamdată nu s-a judecat nimic. O să vedem pe 12 iulie. Nu aveau cum să judece după tragerea la sorţi, aşa cum cerea Viitorul”, a spus Becali pentru FANATIK.RO.


Steaua şi Viitorul se judecă la TAS pentru titlul de campioană a României, în sezonul precedent. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a anunţat că va judeca acest caz pe data de 12 iulie, la ora 08:30 şi va da o decizie în aceeaşi zi sau o zi mai târziu. 

Decizia TAS Steaua. Cele două formaţii au încheiat la egalitate de puncte campionatul, dar Steaua vrea să câştige campionatul folosindu-se de un paragraf neclar din regulament. Viitorul este campioană datorită rezultatelor directe mai bune în play-off (3-1, 1-1), dar Steaua susţine că primul criteriu de departajare sunt toate cele 4 meciuri directe, nu doar cele din play-off.

Decizia TAS Steaua. Lovitură pentru Viitorul 

Este o lovitură pentru FRF, LPF şi Viitorul sperau să prelungească termenul până după data de 14 iulie, când este programată tragerea la sorţi din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Viitorul este în acest moment pe ruta campioanelor, în timp ce Steaua este pe ruta non campioanelor. O decizie favorabilă roş-albaştrilor de la TAS ar inversa locul echipelor în Champions League.

Decizia TAS Steaua. Patronul FCSB, Gigi Becali, a angajat unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi în astfel de speţe, spaniolul Jorge Ibarrola, care poate încasa aproximativ 250.000 de euro în cazul în care demersul Stelei va avea succes. Faptul că se va judeca pe 12 iulie este o victorie pentru Steaua, iar o decizie favorabilă ar trimite Steaua pe ruta campioanelor în Champions League.