Sporturi

Decizie uluitoare a lui Florin Segărceanu! A scos-o pe Gabriela Ruse de la simplu şi a mizat pe ea la dublu, cu toate că jucătoarea a anunţat că nu poate juca

08.02.2020 | 19:15
Decizie uluitoare a lui Florin Segarceanu A scoso pe Gabriela Ruse de la simplu si a mizat pe ea la dublu cu toate ca jucatoarea a anuntat ca nu poate juca
ADVERTISEMENT

Gabriela Ruse a fost înlocuită în ultimul moment cu Jaqueline Cristian în meciul de simplu cu rusoaica Veronika Kudermetova. Căpitanul-nejucător Florin Segărceanu a fost nevoit să facă această schimbare, care s-a dovedit a fi câștigătoare, pentru că Ruse e răcită.

UPDATE, ora 21:00 / Deciza lui Florin Segărceanu s-a dovedit una pierzătoare. Gabriela Ruse şi Jaqueline Cristian au fost învins la dublu de perechea Rusiei. Jucătoarea de tenis de 22 de ani a evoluat chiar dacă a anunţat sâmbătă că este răcită şi nu a fost folosită la simplu.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, decizia lui Segărceanu de a o folosi pe Ruse la meciul de dublu, decisiv pentru calificare, e uluitoare.

Gabriela Ruse s-a răcit și nu a putut juca la simplu cu Veronika Kudermetova

Ruse (113 WTA), a anunțat înainte de meciul cu rusoaica Kudermetova că este răcită și nu va putea concura pentru România.

ADVERTISEMENT

Din păcate nu voi pute juca, mă lupt cu o răceală,  e tot mai rău, cel mai important este să câștige România, este important să las locul unei jucătoare care poate aduce punctul, care să dea totul pe teren.

Este mult mai greu din exterior, mi-am dorit enorm ca Ana Bogdan să învingă, am susținut-o în permanență, Alexadrova a fost mai solidă pe finalul meciului. Jaqueline nu se aștepta să joace, dar ieri seară m-am simțit foarte rău.

ADVERTISEMENT

La nivelul acesta, dacă nu ești 100% nu poți să aduci punctul. Încă sunt supărată că nu am putut juca cel mai bun tenis al meu în meciul cu Alexandrova, dar, având în vedere toate condițiile, cred că m-am descurcat.

Mă așteptam ca oamenii să fie mai răutăcioși după meciul meu, cei din public, dar m-au încurajat. Încă se poate să obținem calificarea, îmi doresc din tot sufletul”, declara Gabriela Ruse la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ruse nu a fost aptă pentru meciul de simplu, însă va juca la dublu

Cu toate că nu a fost aptă de joc pentru meciul decisiv contra Veronikăi Kudermetova, Gabriela Rusa va face pereche cu Jaqueline Cristian în ultimul meci al zilei, cel care va decide soarta calificării.

Jaqueline Cristian a reușit meciul carierei, reușind să o învingă fără drept de apel pe Veronika Kudermetova, scor 2-0 (7-5, 6-3)

ADVERTISEMENT