News

Decizie uluitoare a magistraților. I-au înapoiat armele unui bărbat care și-a împușcat vecinul în gât

Magistrații i-au înapoiat mai multe arme unui bărbat care și-a împușcat vecinul în gât, după ce l-au condamnat la închisoare.
31.05.2021 | 10:24
Decizie uluitoare a magistratilor Iau inapoiat armele unui barbat care sia impuscat vecinul in gat
ADVERTISEMENT

Decizie incredibilă a judecătorilor din Iași. Aceștia i-au înapoiat mai multe arme unui bărbat acuzat că și-a împușcat un vecin în gât.

Pentru fapta sa agresorul a fost condamnat la 2 ani de închisoare, dar decizia nu este una definitivă.

ADVERTISEMENT

Scandalul a început după ce un vecin a venit la ușa lui Daniel Ionuț I. și l-a rugat să dea muzica mai încet.

Decizie uluitoare a magistraților

Daniel Ionuț I. ar fi dat muzica la maximum, așa că un vecin i-a sunat la ușă și l-a rugat să o dea mai încet. Acesta nu a stat pe gânduri prea mult a scos un pistol airsoft și l-a împușcat în gât. Victima a încercat să fugă în timp ce agresorul a mai tras câteva focuri în aer. Acesta a ajuns de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a depus plângere la poliție, iar după efectuarea unei percheziții oamenii legii au descoperit un adevărat arsenal în casa lui Daniel Ionuț I.

Judecătorii l-au condamnat într-o primă fază la doi ani de închisoare pentru lovire și violență. În plus trebuie să-i plătească victimei 4.000 de lei daune morale. Surpriza a venit însă în momentul în care magistrații au anunțat că agresorul își va primi înapoi mai multe arme găsite de polițiști în casa sa.

ADVERTISEMENT

Cum și-au motivat magistrații decizia

Magistrații au decis să-i înapoieze bărbatului un adevărat arsenal.

“Instanța dispune confiscarea pistolului airsoft marca Umarex Walther T4E HDR50, de calibrul 50, cu încărcător și 6 bile, reprezentând bunul folosit la comiterea infracțiunii.

Dispune restituirea către inculpat a următoarelor bunuri: două macete, o secure, un box tip pumnal negru, un box argintiu, o pușcă tip shotgun cu două țevi scurte, un pistol Umarex, strike systems, un box tip pumnal argintiu, un box de culoare neagră.

ADVERTISEMENT

Un baston telescopic de 50 cm, cu husă, o pungă cu bile inscripționate «Training for engagement», o cutie cu bile cu inscripția «50 balls rubber», o pușcă ASG TAC 6, un pistol de 30 cm fără inscripție, cu încărcător detașabil, un pistol ASG, o pușcă MFG by G&G, o pușcă Combat Machine și un baston telescopic cu lungimea de 65 cm”, au menționat magistrații ieșeni în decizie.

Decizia în acest caz nu este una definitivă.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: