Stiri sportive

Decizie de ULTIMA ORĂ în cazul lui Gigi! E DĂRÎMAT!

UPDATE 11:20 / Gigi Becali a fost sancţionat de Administraţia Naţională a Penitenciarelor pentru felul cum s-a comportat în ziua sa liberă. Conducerea Penitenciarului Poarta Albă spune că...
03.06.2014 | 09:25
Decizie de ULTIMA ORA in cazul lui Gigi E DARIMAT
ADVERTISEMENT

UPDATE 11:20 / Gigi Becali a fost sancţionat de Administraţia Naţională a Penitenciarelor pentru felul cum s-a comportat în ziua sa liberă. Conducerea Penitenciarului Poarta Albă spune că Becali a exagerat în ziua în care a fost eliberat pentru 24 de ore, umblînd cu televiziunile după el peste tot şi făcând declaraţii presei. El nu a respectat instrucţiunile pe care le-a primit în această permisie, spune ANP. Becali trebuia să respecte un program foarte strict, însă a ales să se plimbe cu maşina prin oraş, ca un om liber. Latifundiarul din Pipera nu mai are voie să iasă din închisoare la muncă, la Academia lui Hagi, pe perioada anchetei, informează B1 Tv. Acesta va mai putea ieşi la muncă din nou abia în luna septembrie.

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

…………………………………………

În luna mai, Gigi Becali a beneficiat de prima zi liberă după un an de detenţie, însă reprezentanţii penitenciarului Poarta Albă l-au sancţionat apoi din cauza comportamentului pe care acesta l-a avut în raport cu mass-media. Enervat de faptul că i s-a interzis o lună să mai meargă la muncă, patronul Stelei a luat decizia să dea unitatea de detenţie în judecată! Becali este iritat la culme de faptul că nu a beneficiat de cele 30 de zile libere legale care i se cuveneau într-un an de arest. Astfel, omul de afaceri speră ca Justiţia să-i facă dreptate, iar zilele invocate să-i fie acordate începînd cu luna iulie.

ADVERTISEMENT

A dat în judecată şi Jilava

Înfăţişarea în acest proces are loc marţi, la ora 10:00, la Curtea de Apel, însă Gigi Becali nu va fi prezent pentru că este vorba despre un contegios administrativ, iar prezenţa reprezentanţilor săi este suficientă la proces, nefiind obligatoriu ca Becali să fie în sală. Nu este pentru prima dată cînd latifundiarul din Pipera se judecă din cauza condiţiilor de detenţie. În trecut, el a dat în jduecată şi penitenciarul Jilava, acolo unde a fost prima dată încarcerat, acuzînd condiţiile insalubre în care stătea, dar şi faptul că nu i s-a acordat regim de detenţie deschis.

 

Tags: