Sport

Decizie uluitoare luată de conducerea lui FC Argeș: returul barajului cu Dinamo nu se va juca la Pitești!

Decizie surprinzătoare luată de conducerea celor de la FC Argeș. Meciul retur cu Dinamo din barajul pentru promovare/menținere în SuperLiga nu se va juca la Pitești.
30.05.2023 | 23:10
Decizie uluitoare luata de conducerea lui FC Arges returul barajului cu Dinamo nu se va juca la Pitesti
Conducerea celor de la FC Argeș a luat decizia de a muta returul cu Dinamo la Mioveni.
ADVERTISEMENT
30-05-2023
21:06

FC Argeș a făcut anunțul oficial: returul cu Dinamo se joacă la Mioveni

FC Argeș va disputa manșa retur din barajul pentru promovare/menținere în SuperLiga cu Dinamo pe Stadionul „Orășenesc” din Mioveni. Anunțul a fost făcut de Federația Română de Fotbal și republicat de „vulturii violeți” pe pagina oficială de Facebook.

Deși gruparea din Trivale n-a precizat motivul pentru care manșa retur cu Dinamo a fost mutată la Mioveni, Viorel Tudose, unul dintre sponsorii lui FC Argeș, a mărturisit că șefii clubului piteștean vor să evite o reacție furioasă a suporterilor, în cazul cel mai probabil în care, ultimul meci al lui FC Argeș pe arena istorică „Nicolae Dobrin” va echivala cu o retrogradare în liga secundă.

 

Conducerea celor de la FC Argeș a luat o decizie uluitoare înainte de returul barajului cu Dinamo care va avea loc sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21:00. A doua partidă a „dublei” cu echipa antrenată de Ovidiu Burcă nu se va disputa pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești.

Decizie uluitoare luată de conducerea lui FC Argeș. Returul barajului cu Dinamo nu se va juca la Pitești

FC Argeș a pierdut categoric, scor 1-6 cu Dinamo în meciul tur de pe Arena Națională din barajul pentru promovare/menținere în SuperLiga. Astfel, doar un miracol ar putea duce la evitarea retrogradării echipei antrenate de Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT

Conducerea argeșenilor a luat hotărârea ca meciul retur cu Dinamo să nu se dispute pe arena istorică „Nicolae Dobrin” din Trivale, ci meciul să fie mutat pe stadionul din Mioveni, conform PiteȘtiri. Cel mai probabil, conducerea celor de la FC Argeș au luat această decizie pentru a evita ca ultimul meci pe arena din Trivale să fie echivalent cu o retrogradare rușinoasă.

De asemenea, Federația Română de Fotbal  a confirmat informația, deoarece pe site-ul oficial a trecut în dreptul stadionului „Orăsenescul” din Mioveni. Primarul Cristian Gentea a fost extrem de nervos la finalul partidei de la București și a anunțat că se retrage de la echipa de fotbal, însă că a precizat că va continua investițiile în noul stadion.

ADVERTISEMENT

FC Argeș a mutat returul cu Dinamo la Mioveni. Gazdele ar fi invocat probleme cu nocturna

Șefii celor de la FC Argeș au depus cerere în cursul zilei de marți la Federația Română de Fotbal pentru ca disputa cu Dinamo să aibă loc la Mioveni. Gazdele au invocat probleme cu „nocturna” arenei din Trivale. Regulamentul spune că o astfel de cerere trebuie să fie înaintată cu cel puțin o săptămână înaintea partidei.

Totuși, Viorel Tudose, unul dintre sponsorii lui FC Argeș, a dezmințit faptul că arena din Trivale ar avea probleme cu nocturna, ci este de părere că oficialii „vulturilor violeți” sunt îngrijorați cu privire la reacția suporterilor, în condițiile în care, rivala Dinamo va promova pe arena istorică care-i poartă numele legendarului Nicolae Dobrin, în timp ce FC Argeș va pica în liga secundă.

ADVERTISEMENT

Un alt motiv pentru care șefii lui FC Argeș ar fi mutat partida la Mioveni ar fi dorința de a evita asaltul fanilor lui Dinamo pe stadionul din Pitești. Arena celor de la CS Mioveni are o capacitate de 8.000 de locuri, de două ori mai puțin față de arena de la Pitești.

Primarul Piteștiului a răbufnit după dezastrul lui FC Argeș cu Dinamo: „Voi spune stop. Nu mă mai interesează această echipă”

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a fost un car de nervi după eșecul usturător suferit de FC Argeș, scor 1-6 cu Dinamo în meciul tur din barajul pentru promovare/menținere în SuperLiga. Cristian Gentea a anunțat că Primăria Pitești nu va mai susține FC Argeș după umilința de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

„Această echipă să uite de mine. Din seara asta eu voi renunța și mă voi ocupa de problemele comunității mele și mai puțin de acesta echipă. Sunt devastat, sunt șocat. Azi s-au făcut eforturi incredibile și au fost achitate salariile, iar jucătorii s-au prezentat în halul asta. Mi s-a spus că totul este ok la echipă și că antrenamentele au mers bine.

Asta mi-au spus oamenii din club. Păi, în halul ăsta am ajuns? Ne mințim între noi? Vă repet: din seara asta voi spune stop, iar pe mine nu o să mă mai intereseze această echipă și nu voi mai călca pe stadion. A, stadionul se va face, mergem înainte cu proiectul, dar echipa asta nu o să mă mai intereseze. Eu voi spune stop. Rușinea e prea mare”, a declarat Cristian Gentea.

ADVERTISEMENT
Tags: