Decizii ale CNSL din cadrul FRF. FCSB s-a despărţit de un jucător. Ce se întâmplă cu scandalul dintre Becali şi CFR Cluj

Iuliana Spirache   
in Sport
10/08/2018, 19:54
Decizii ale CNSL din cadrul FRF. FCSB s-a despărţit de un jucător. Ce se întâmplă cu scandalul dintre Becali şi CFR Cluj GALERIE FOTO
Gigi Becali în timpul unei conferinţe de presă. CNSL din cadrul FRF a acceptat despărţirea FCSB-ului de un jucător

Site-ul oficial al LPF a publicat deciziile luate de CNSL (Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF) în cursul zilei de 8 august. La şedinţă s-a discutat despre cazul în care Billel Omrani i-a acuzat pe oficialii de la CFR Cluj pentru falsificarea semnăturii, dar şi cererile făcute de Enza Yamissi Manasse Ruben, Bumba Claudiu şi Cristi Bud pentru a-şi recupera restanţele salariale.

Dandea Alexandru şi-a cerut şi el drepturile financiare de la Astra Giurgiu, după ce fundaşul a plecat de la fosta campionaă a României, iar CNSL a luat hotărârea ca echipa patronată de Ioan Niculae să-i plătească fotbalistului restanţele. Dragoş Balaur şi Petre Ivanovici şi-au cerut banii de la FC Voluntari.

Decizii ale CNSL din cadrul FRF. FCSB s-a despărţit de un jucător

De partea cealaltă, CNSL (Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF) a hotărât ca să accepte despărţirea lui Vlad Petruţ de FCSB. Fundaşul în vârstă de 21 de ani a ajuns la vicecampioana României pe 1 septembrie 2016 de la Metaloglobus şi a evoluat pentru FCSB Under 21. Olivian Surugiu şi-a reziliat şi el contractul cu FC Hermannstadt, echipă care a promovat în Liga 1 la în vară.

 • OMRANI ABDEL-SLEM BILLEL VS. FC CFR 1907 CLUJ – Acțiune în constatare – Admite excepția lipsei de interes. Respinge acțiunea ca fiind lipsită de interes. Cu recurs.
 • ENZA YAMISSI MANASSE RUBEN VS. CS CONCORDIA CHIAJNA – Pretenții financiare – Acordă termen la data de 22.08.2018.
 • BUMBA CLAUDIU VASILE VS. CS CONCORDIA CHIAJNA – Pretenții financiare – Acordă termen la data de 22.08.2018.
 •  BUD IONUȚ CRISTIAN VS. CS CONCORDIA CHIAJNA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Ia act de renunțarea la judecata capătului de cerere având ca obiect încetarea raporturilor contractuale, prin acordul părților. Obligă clubul la plata către jucător a debitului reprezentând drepturi financiare și a taxei de procedură. Cu recurs.
 • DANDEA ALEXANDRU VS. AFC ASTRA GIURGIU– Pretenții financiare – Admite cererea reclamantului. Obligă pârâtul la plata debitului reprezentând drepturi financiare restante. Obligă pârâtul la plata taxei de procedură. Cu recurs în 5 zile de la comunicare.
 • BALAURU DRAGOȘ VS. FC VOLUNTARI – Pretenții financiare– Acordă termen la data de 22.08.2018.
 • IVANOVICI PETRE VS. FC VOLUNTARI – Pretenții financiare – Acordă termen la data de 22.08.2018.
 • VLAD PETRUȚ VS. FC FCSB – Încetare raporturi contractuale – Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale, prin acordul părților, începând cu data de 08.08.2018. Irevocabilă.
 • SURUGIU OLIVIAN VS. FC HERMANNSTADT – Încetare raporturi contractuale – Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale, prin acordul părților, începând cu data de 08.08.2018. Irevocabilă.

Ce se întâmplă cu scandalul Gigi Becali – CFR Cluj

De partea cealaltă, Comisia de Recurs din cadrul FRF (Federaţiei Române de Fotbal), întrunită joi, 9 august 2018, a decis să amâne până pe 14 august o decizie luată în cazul în care Gigi Becali se “luptă” cu CFR Cluj, dar şi plângerea făcută de clubul din Gruia împotriva patronului FCSB-ului. Pe 16 august se va lua o hotărâre şi în cazul lui Rareş Enceanu, după ce fotbalistul a cerut încetarea raporturilor contractuale.

 • 1. BECALI GEORGE VS. FC CFR 1907 CLUJ – PLÂNGERE – Acordă termen la data de 14.08.2018.
 • 2. FC CFR 1907 CLUJ VS. BECALI GEORGE – PLÂNGERE – Acordă termen la data de 14.08.2018.
 • 3. FC CFR 1907 CLUJ VS. FC FCSB – PLÂNGERE – Acordă termen la data de 14.08.2018.
 • 4. ENCEANU RAREȘ VS. FC FCSB – ÎNCETARE RAPORTURI CONTRACTUALE – Acordă termen la data de 16.08.2018.

Rareş Enceanu în timpul unui meci jucat pentru FCSBRareş Enceanu şi-a depus actele pentru a se despărţi de FCSB

Închide ×