Sport

Deciziile în cazul jucătorilor de la Dinamo care și-au depus memorii. Ce vești au primit ”câinii”

Mai mulți jucători de la Dinamo și-au depus memorii pentru a primi salariile restante sau pentru a deveni liberi de contract, iar acum au venit deciziile.
15.07.2021 | 13:08
Deciziile in cazul jucatorilor de la Dinamo care siau depus memorii Ce vesti au primit cainii
ADVERTISEMENT

Dinamo traversează o perioadă neagră, iar oficialii din Ștefan cel Mare au anunțat despărțirea de trei jucători străini: fostul căpitan, Ante Puljic, Adam Nemec și Diego Fabbrini, care au încetat raporturile contractuale.

Rămași și fără antrenorul Dusan Uhrin, ”cânii” l-au adus pe banca tehnică pe italianul Dario Bonetti, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dinamo a primit deciziile în cazul jucătorilor care și-au depus memorii

Însă cea mai mare problemă pentru Dinamo o reprezintă faptul că foarte mulți jucători și-au depus memorii la comisii din cauza restanțelor financiare și nu mai vor să rămână la echipă, iar deciziile în aceste cazuri au fost anunțate.

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a analizat memoriile depuse de jucătorii Steliano Filip, Alexandru Răuță, Paul Anton și Vlad Achim, iar decizia a fost publicată pe site-ul oficial al LPF.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii Alexandru Răuță și Paul Anton au cerut încetarea raporturilor contractuale din cauza faptului că sunt neplătiți de mai multe luni, dar spețele au fost amânate. Termenul a fost stabilit pentru 21 iulie.

Dinamo și Filip trebuie să cadă la pace

Situația mijlocașului Vlad Achim a fost mult mai simplă, după ce jucătorul și clubul Dinamo au reziliat pe cale amiabilă înțelegerea. Între timp, fotbalistul de 32 de ani a semnat cu nou promovata FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

În cazul lui Steliano Filip, care și-a cerut salariile restante, Dinamo a înaintat o cerere de suspendare care a fost admisă de Comisia FRF. În această situație, cele două părți urmează să ajungă la o înțelegere privind plata banilor restanți.

Steliano Filip a venit la Dinamo liber de contract în iarnă și mai are contract cu Dinamo încă doi ani. Fundașul stânga de 27 de ani a fost titular de bază în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, a evoluat în 27 de partide (un gol și o pasă decisivă), fiind evaluat la 400.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dănciulescu, pesimist pentru viitorul lui Dinamo

FANATIK a aflat că cel care a petrecut nu mai puțin de 20 de ani la Dinamo, fostul doctor al echipei, Liviu Bătineanu, a decis să renunțe la banii pe care îi avea de primit de la Dinamo, chiar dacă are mai bine de cinci luni de restanțe salariale. Cu toate astea, medicul nu va mai reveni la Dinamo, iar această problemă trebuie urgent rezolvată.

Chiar și în aceste condiții, Bătineanu ajută în continuare Dinamo și este sunat tot timpul de către jucători, care cer sfaturi sau vin la el pentru consultații, mai ales că fostul doctor al „câinilor” locuiește în apropierea bazei de pregătire de la Săftica. Iuliu Mureșan a avut o discuție cu medicul, însă acesta nu a vrut în ruptul capului să mai revină la Săftica.

Fostul atacant Ionel Dănciulescu a vorbit despre situația de la Dinamo și anunță că sezonul 2021-2022 va fi cel mai greu din lunga istorie a clubului, chiar mai greu decât cele de la începutul anilor ’90.

ADVERTISEMENT