Alegeri 2024

Deciziile luate de Mircea Geoană, după acuzaţiile de plagiat. Ce spune adjunctul secretarului general al NATO despre Emilia Şercan

În direct la "Sport și Politică", Mircea Geoană a dezvăluit cum va reacționa față de acuzațiile de plagiat pe care i le-a adus jurnalista Emilia Șercan.
05.07.2024 | 18:50
Deciziile luate de Mircea Geoana dupa acuzatiile de plagiat Ce spune adjunctul secretarului general al NATO despre Emilia Sercan
Mircea Geoană o acuză pe Emilia Şercan de defăimare Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actualul secretar general adjunct al NATO a dezvăluit pentru FANATIK care este strategia sa și a echipei sale de a contracara atacurile la adresa sa, care au culminat cu acuzațiile de plagiat care i se aduc în legătură cu lucrarea sa de doctorat.

Deciziile luate de Mircea Geoană, după acuzațiile de plagiat

Mircea Geoană a fost invitatul lui Horia Ivanovici în cadrul emisiunii ”Sport și Politică”. Secretarul general adjunct al NATO a făcut o serie de dezvăluiri, inclusiv pe tema celor mai recente acuzații care i s-au adus în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Întrebat fiind de gazda emisiunii dacă va reacționa sau va da în judecată PressOne (publicația care a publicat investigația privind lucrarea sa de doctorat n.r.) sau pe jurnalista Emilia Șercan, autoarea anchetei, secretarul general adjunct al NATO a precizat că, cel mai probabil, nu va face acest lucru.

„Nu, nu, nu, nu vorbesc. Bănuiesc că lucrează și avocații. Nu, nu la ea. Ea e ultima problemă. Aia e o problemă, cum să spun… e un jurnalist… Nu, nu (nu o cunoșteam n.r.).

ADVERTISEMENT

Eu vorbesc de celelalte lucruri care se întâmplă și se întâmplă vicios. Toate sunt de acum douăzeci de ani, încearcă să le reîmpacheteze…

Nu, cred că nu (nu mă voi duce în instanță n.r.)… Să fie sănătoasă, e (o acuzație n.r.) necredibilă”, a declarat Mircea Geoană în cadrul emisiunii pe care o veți putea urmări integral luni, începând cu ora 10.30 pe site-ul FANATIK.ro, pe canalul de YouTube al FANATIK sau pe pagina lui Horia Ivanovici de Facebook.

ADVERTISEMENT

Acțiuni în justiție pentru defăimare

Oficialul NATO a mai precizat că, o cu totul altă strategie va aplica în cazul anumitor televiziuni despre care spune că îi fac o campanie mincinoasă și pe care le va urmări în justiția din România și din străinătate pentru defăimare.

„Eu spun că mă duc în partea cealaltă, la televiziunile care îmi fac o campanie extrem de mincinoasă, totalmente făcătură. Făcătură, făcătură de sus până jos. Acolo trebuie să merg și la CNA și în instanță, pentru defăimare.

ADVERTISEMENT

La limită mergem și în străinătate, îi dăm în judecată și acolo. Pentru că defăimarea mea nu e doar pentru România este și pentru exterior.

Adică dacă vor un pic de metodă occidentală de a reacționa până în profunzime, le-o dăm. Deci dacă vor, nicio problemă.

Dar nu se lipește. Ce e interesant e că (acuzațiile n.r.) nu sunt credibile. Adică ei cu ce vin, vin cu niște chestiuni care efectiv sunt din alt decor și, cum să spun, sunt și eu într-o altă etapă a vieții mele”, a mai dezvăluit pentru FANATIK Mircea Geoană.

Reamintim faptul că, luni, publicația PressOne a publicat un material realizat de jurnalista Emilia Șercan în care Mircea Geoană este acuzat că a plagiat din doi președinți americani în lucrarea sa de doctorat, pe care a susținut-o la Academia de Studii Economice în 2005.

Deciziile luate de Mircea Geoană, după acuzaţiile de plagiat. Ce spune adjunctul secretarului general al NATO despre Emilia Şercan

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero...
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero taxe pe afaceri
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru...
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru cum agață, căsătorit fiind, «moartele de foame» prin Dubai''
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!