Premier League

Declarația de dragoste a lui Pogba pentru Manchester United l-a impresionat până și pe Neymar. Foto

04.11.2018 | 08:21
Declaratia de dragoste a lui Pogba pentru Manchester United la impresionat pana si pe Neymar Foto

Manchester United a câștigat cu scorul de 2-1 partida disputată în deplasare cu Bournemouth, în runda cu numărul 11 din Premier League. Echipa antrenată de Jose Mourinho s-a impus cu emoții, în urma unui gol marcat de Rashford în minutele de prelungire. După meci, Paul Pogba mers la frizer și și-a făcut o nouă frizură prin care a dorit să își arate afecțiunea față de Manchester United. Francezul s-a fotografiat și a postat poza pe Instagram, iar printre cei care au apreciat-o s-a numărat și Neymar.

“Diavolii” au avut un început de meci dezastruos în deplasarea de la Bournemouth, care a deschis scorul încă din minutul 10 prin Wilson. Martial a adus egalarea pentru “diavoli” în minutul 35, stabilind scorul pauzei. Manchester United s-a chinuit să obțină cele 3 puncte până în minutele de prelungire ale partidei, când Rashford a făcut 2-1 și a adus liniștea în tabăra lui Mourinho.

Paul Pogba, declarație de dragoste pentru Manchester United. L-a impresionat pe Neymar

După victoria din etapa a 11-a, Manchester United a urcat pe locul 7 în clasament, cu 20 de  puncte, la egalitate cu Bournemouth. “Diavolii” sunt la 7 puncte distanță de rivala Liverpool, echipă care ocupă fotoliul de lider, după ce a remizat pe terenul celor de la Arsenal, scor 1-1. Printre cei care s-au aflat pe teren în victoria cu Bournemouth a fost și Paul Pogba, care a avut mai multe contre cu tehnicianul Jose Mourinho la începutul acestui sezon.

Mijlocașul francez a jucat în 12 partide pentru Manchester United în acest sezon, reușind să marcheze 5 goluri și să dea 4 pase de gol. Fotbalistul cotat la 90 de milioane de euro pe piața transferurilor a mers la frizer după victoria din acest week-end și a adoptat un nou look. Și-a făcut în cap o inimă frântă, s-a fotografiat și a postat poza pe Instagram, alături de mesajul “Frânge-mi inima și tot te voi iubi @manchesterunited.” O declarație de dragoste care l-a impresionat până și pe Neymar, care nu s-a putut abține și i-a dat un “Like.”

Mesajul lui Pogba pentru Manchester United
Mesajul lui Pogba pentru Manchester United
Tags: