Life

Incursiune în viața Ginei Pistol și a lui Smiley. Totul despre relația lor: “De acum noi înseamnă trei” Video

29.09.2020 | 22:41
Incursiune in viata Ginei Pistol si a lui Smiley Totul despre relatia lor De acum noi inseamna trei Video
Smiley și Gina Pistol au dat detalii despre relația lor. Sursa foto: Captură video YouTube
ADVERTISEMENT

Deși nu au recunoscut imediat, Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi îndrăgostiți nu se mai ascund și le-au vorbit fanilor despre relația lor.

Într-un videoclip postat pe contul de YouTube al lui Smiley, au vorbit despre relația lor și despre sarcina frumoasei prezentatoare de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au o relație înfloritoare și sunt foarte fericiți la gândul că vor aduce pe lume o viață. Prin acest videoclip și-au lămurit fanii cu privire la povestea lor și la sarcina care a venit ca o surpriză.

Smiley și Gina Pistol, despre povestea lor. “Îmi place că îmi ești un prieten foarte bun…”

Videoclipul a fost un fel de interviu format din întrebări adresate unul altuia. Printre acestea se numără și întrebarea “ce-ți place cel mai mult la mine”, la care fiecare a răspuns într-un mod inedit.

ADVERTISEMENT

“Îmi place că mă facă să râd, îmi place că mă distrez cu tine, și că ești un prieten foarte bun și că ești foarte empatică”, a spus Smiley despre partenera sa, răspuns care a emoționat-o până la lacrimi. 

Nici frumoasa prezentatoare nu s-a ferit să-și emoționeze iubitul, așa că a dat un răspuns pe măsură:  “Îmi place că mă echilibrezi și că îmi ești prieten foarte bun și că râzi la glumele mele. Ești cu picioarele pe pământ chiar dacă eu sunt cu capul în nori, că ești organizat din toate punctele de vedere”.

ADVERTISEMENT

Amândoi se cunosc de mai bine de un deceniu, chiar de pe vremea în care Smiley făcea parte din trupa “Simplu”. Gina i-a mărturisit artistului că îi plăcea de el încă de pe atunci și că îl considera un “băiat bun”.

“Ce-mi plăcea înainte să te cunosc era că ești băiat bun, genul de băiat pe care să-l duci acasă să-l cunoască mama ta”, a spus vedeta, reacție care l-a amuzat și l-a emoționat pe Smiley, în același timp.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și-a întrebat partenerul ce melodie din propriul repertoriu ar alege pentru filmarea postată. Smiley a răspuns, vizibil emoționat, că melodia ar fi “Acasă”.

“Încep și eu să-mi construiesc un acasă al meu. Aștept să trăiesc toată experiența ca să pot să scriu o piesă despre asta”, a spus artistul.

Smiley și Gina Pistol, declarații despre sarcină. “A fost o mare surpriză pentru amândoi”

Smiley și Gina Pistol au vorbit despre relația lor, dar și despre sarcina care a intrat în vizorul presei în ultimele zile. Cei doi au mărturisit cu zâmbete și emoții despre povestea lor și despre viitorul bebeluș care le va bucura inimile.

Cei doi au declarat că s-au simțit foarte bine unul cu altul în timpul izolării și că nu înțeleg cum alții au reușit să se plictisească. De altfel, vestea sarcinii a fost o veste extraordinară pentru amândoi.

“Vestea că vom avea un copil împreună a fost o mare surpriză pentru amândoi, o surpriză cum nu se poate mai frumoasă, și am preferat să păstrăm vestea asta pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că este o surpriză până la capăt”, a explicat îndrăgitul cântăreț.

Mai mult de atât, vor fi părinți de fetiță, lucru care i-a emoționat peste măsură. Nu s-ar fi așteptat la o fată, mai ales că Gina Pistol simțea că va fi băiat.

“Eu simțeam că e băiat, și cumva ne pregătisem pentru băiat”, a declarat prezentatoarea “Chefi la cuțite”. Vestea l-a emoționat și pe Smiley, care a recunoscut că tații de fete devin mai sensibili.

Gina și Smiley sunt foarte încântați și trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Sunt optimiști în legătură cu viitorul lor ca părinți și speră să fie cei mai buni pentru copilul lor.

“A fost neplăcut pentru noi să vedem cum presa scrie despre asta”

Faptul că vestea cea mare a ajuns la urechile presei înainte de cele ale părinților și prietenilor a fost foarte deranjant pentru ei, care ar fi vrut să-și anunțe fanii personal.

Primul trimestru de sarcină este cel mai greu și mai riscant pentru viitoarea mămică, iar vârsta Ginei a fost un motiv de teamă pentru ea. Frumoasa blondină a declarat că medicii nu  i-au dat șanse să rămână însărcinată, așa că a preferat să țină secretul o vreme.

“Doctorii mi-au spus că nu aveam șanse să rămân însărcinată”, a explicat ea. “Nu-mi venea să cred, îmi era frică să mă bucur”.

“A fost neplăcut pentru noi să vedem cum presa scrie despre asta”, adaugă Smiley.

Gina Pistol i-a lămurit pe fani cu privire la motivul pentru care au ales să păstreze acest secret timp de trei ani și de ce au evitat atâta timp să fie în atenția presei.

“Ne-au trebuit trei ani pentru că este o poveste normală ca oricare altă poveste normală dintre un el și o ea. Și nu ne place ca fiecare să-și dea cu părerea că cine-i mai bun pentru el sau cine-i mai bun pentru mine. Oamenii tind să facă lucrul ăsta și cumva ne-am protejat.”, a spus blondina în videoclipul postat pe YouTube.

Deși nu s-au așteptat să devină părinți, vestea i-a surprins în cel mai plăcut mod cu putință. Gina a mărturisit că nu a planificat să aibă un copil, însă fericirea datorată sarcinii este mult mai mare.

Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol

Recent, artistul a postat pe contul său de Instagram o fotografie alături de Gina Pistol, iar descrierea pe care a scris-o a intrat în vizorul fanilor. Deși mesajul postat este o definiție preluată din DEX, acesta transmite sentimentele lui Smiley pentru partenera sa.

“A ADORÁ adór tranz. 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, ființe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admirație; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza”, este mesajul pe care cântărețul la ales ca descriere a imaginii.

Faptul că Smiley a folosit definiția verbului “a adora” pentru a-i transmite iubitei sentimentele sale arată ce legătură strânsă au cele două vedete. Iată mai jos imaginea care i-a bucurat pe fanii celor doi.

Smiley si Gina Pistol
Smiley, alături de partenera sa, Gina Pistol Sursa foto: Instagram

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Aceștia le-au transmis numai fericire și gânduri bune celor doi.

“Andrei, așa să o privești mereu”, “Mi-au dat lacrimile!!!!!!!!!! Din toată inima vă doresc să păstrați această iubire, la fel de pură ca și la început!!! Să fiți plini de iubire până la capăt și să vă văd îmbătrânind unul lângă celălalt mereu!”,

“Bravo! Mă bucur așa mult pentru voi…Sunteți ce trebuie, abia așteptăm rezultatul dragostei voastre!”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fanii artistului pe contul său de Instagram.

Smiley și Gina Pistol au păstrat discreția în relația lor și niciodată nu și-au declarat iubirea în mod public. De data aceasta, artistul a ales să-și recunoască sentimentele în fața tuturor.

Oricât de mult au încercat să țină relația departe de ochii presei, cei doi nu au reușit să mențină secretul pentru mult timp. Nu și-au confirmat niciodată relația și nici nu au postat fotografii împreună pe rețelele sociale.

Cei doi se pregătesc să devină părinți, iar vestea i-a bucurat nespus pe fani. Însă trebuie să se bucure cu precauție, pentru că vârsta Ginei (39 de ani) presupune multe riscuri pentru o sarcină.

“Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare.

Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte și să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.”, a declarat o persoană apropiată a blondinei.

Aceeași sursă a declarat că Gina Pistol nu se va mai implica în niciun proiect prea curând, în afară de emisiunea “Chefi la cuțite”.

Vestea sarcinii a fost o mare bucurie pentru ei și vor să trăiască din plin aceste momente. “Abia aștept să se întâmple”, a mai adăugat Smiley în videoclipul postat.

ADVERTISEMENT