Lăcătuş surprinde: "Nu ştiu dacă promovăm!"

Marius Lacatus, CSA Steaua, Liga a patra

De ce Marius Lăcătuş nu e sigur că echipa sa poate să promoveze din Liga a patra

CSA Steaua nu e sigură de promovarea în Liga a treia, deşi are un parcurs excelent în campionat. Cu toate că a făcut scor cu majoritatea adversarelor, şi a scos un egal în faţa a 10.000 de oameni pe terenul marii rivale la promovare, Academia Rapid, Marius Lăcătuş nu are chiar un discurs care să debordeze de optimism. 

”Sper să reuşim să formăm o echipă de viitor, iar fotbaliştii de acum să crească împreună cu echipa. Jucătorii îşi doresc să aibă evoluţii bune ca să intre în atenţia echipelor mari. Nu am de unde să ştiu dacă promovăm, noi ne dorim. În fotbal nu ai de unde să vezi ce te aşteaptă, se poate întâmpla orice, mai ales la sistemul din liga a 4-a. Într-un singur meci poţi să pierzi tot ce-ai construit într-un an", a spus Marius Lăcătuş pentru telekomsport. 

CSA Steaua, golaveraj incredibil!

CSA Steaua merge "ceas" în Liga a patra, fiind liderul virtual al seriei de Bucureşti. Formaţia antrenată de Ion Ion şi manageriată de Marius Lăcătuş are 10 victorii şi două egaluri, fiind neînvinsă, şi este la trei puncte de Academia Rapid, având însă un meci în minus. Formaţia "militară" are un golaveraj zdrobitor, 66-3!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Doar o singură echipă va face pasul spre Liga a treia din seria de Bucureşti, iar aceasta nu urmează să se califice direct după ce va termina pe primul loc. Campioana seriei din Liga a patra va da piept, într-un baraj de promovare, cu o altă câştigătoare de serie din aceeaşi divizie, însă din alt judeţ. 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091