Sport

Declarația lui Neil Lennon l-a enervat teribil pe Mitică Dragomir! „Dacă eram la Rapid, puneam doi antrenori: Șumudică și Iosif. Se vor inventa înjurături cu specific scoțian”

Mitică Dragomir s-a enervat teribil după ce a auzit declarațiile lui Neil Lennon. Fostul șef de la LPF știe ce urmează pentru tehnicianul scoțian în Giulești.
02.06.2024 | 15:43
Declaratia lui Neil Lennon la enervat teribil pe Mitica Dragomir Daca eram la Rapid puneam doi antrenori Sumudica si Iosif Se vor inventa injuraturi cu specific scotian
Declarația lui Neil Lennon l-a enervat teribil pe Mitică Dragomir! „Dacă eram la Rapid, puneam doi antrenori: Șumudică și Iosif. Se vor inventa înjurături cu specific scoțian”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Neil Lennon a oferit un interviu în Scoția la scurt timp după prezentarea oficială la Rapid București și a dezvăluit că Dan Șucu a scăpat de oamenii care nu erau profesioniști. Mitică Dragomir și-a ieșit din minți și a comentat declarațiile tehnicianului din Giulești.

Declarația lui Neil Lennon l-a enervat teribil pe Mitică Dragomir! „Dacă eram la Rapid, puneam doi antrenori: Șumudică și Iosif”

Victor Angelescu și Dan Șucu l-au ales pe Neil Lennon în funcția de antrenor, chiar dacă Marius Șumudică era principala soluție în viziunea galeriei din Giulești. Tehnicianul scoțian a fost prezentat oficial la formația din SuperLiga și a vorbit despre proiectul „alb-vișinilor” în presa din Scoția.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir spune în continuare că Marius Șumudică era cel mai potrivit antrenor pentru Rapid București. „Oracolul de la Bălcești” este convins și că Miță Iosif trebuia să revină în staff-ul tehnic al giuleștenilor.

Fostul șef de la LPF a comentat și ultimele declarații ale lui Neil Lennon la MAX Profețiile lui Mitică. Emisiunea este live doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de luni a săptămânii.

ADVERTISEMENT

„Ce crezi despre Rapid dacă cel mai valoros om de la Rapid a fost Iosif, care a luat echipa și a promovat în B și A. L-au lăsat fără servici, este posibil așa ceva? Este unul dintre antrenorii tari pe care îi are țara asta.

Și dacă termină pe locul 5, cine e de vină? În afară de Șumudică nu era nimeni potrivit pentru Rapid, din cauza galeriei. Șeful galeriei a pătimit și a vrut doar să facă spectacol pe stadion. Nu a dat cu pumnul, nu a dat cu cuțitul sau cu petarde în capul oamenilor”, a spus Dragomir.

ADVERTISEMENT

Ce urmează pentru Neil Lennon: „Se vor inventa înjurături cu specific scoțian”

„Te dezici de toți, inclusiv de Niculae. Niculae are un merit extraordinar, nu atât de mare precum Iosif, dar are un merit foarte mare. Dacă eram la Rapid și aveam puterea să fac asta, puneam doi antrenori: Șumudică și Iosif secund.

Dacă după trei etape nu este pe primul loc sau al doilea nu ai văzut înjurături așa în România. Fac înjurături în limba engleză cu specific scoțian. Șucu și-a asumat, nu a mai ținut cont de nimeni. L-a refuzat Angelescu, a vrut să îl pună președinte.

ADVERTISEMENT

I-a luat acțiunile, poate să îi dea și un șut în fund. E la mâna lui Șucu, a pus mâna pe putere. Așa e viața, nu trebuie să te superi”, a mai spus Drumitru Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

A GRESIT Dan Sucu cu STRATEGIA la Rapid? TIRADA lui Dumitru Dragomir catre Neil Lennon

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”