Life

Declarația pentru care Tudor Chirilă i-a atras atenția Irinei Rimes la Vocea României: „Mi se pare un tupeu incredibil”

Irina Rimes a făcut la Vocea României o declarație care l-a deranjat pe colegul tău, Tudor Chirilă. Ce l-a deranjat pe celebrul artist.
14.10.2022 | 21:00
Declaratia pentru care Tudor Chirila ia atras atentia Irinei Rimes la Vocea Romaniei Mi se pare un tupeu incredibil
Irina Rimes, declarație care l-a deranjat pe Tudor Chirilă la Vocea României. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ediția de vineri, 14 octombrie 2022, Irina Rimes a făcut o declarație care l-a deranjat pe colegul său, Tudor Chirilă. Artistul i-a atras atenția fără să stea pe gânduri.

Irina Rimes a făcut o declarație pentru care Tudor Chirilă a simțit nevoia să-i atragă atenția la Vocea României

Andra Pierșinaru are 17 ani, cântă din clasa a II-a și le mulțumește părinților pentru toate sacrificiile pe care le-au făcut pentru ea. Chiar dacă nu au avut mereu o situație financiară bună au dus-o la cursuri de dans, sport, i-au achiziționat un pian și ce a mai fost nevoie în plan muzical.

ADVERTISEMENT

Pe scena de la Vocea României s-a prezentat cu piesa Strange, pe care a interpretat-o atât de bine încât toți cei cinci antrenori și-au întors scaunele, lucru greu de crezut pentru tânără concurentă, care a întrebat dacă acest lucru chiar s-a întâmplat.

Astfel, a început lupta pentru o avea în echipă. Când a auzit că cea din fața are doar 17 ani, Theo Rose a fost uimită, mai ales că Andra deținea și o tehnică vocală inedită.

ADVERTISEMENT

„Ce mâncați de cântați așa la 17-18 ani?”, a reacționat Theo Rose.

Irina Rimes este cea care a apăsat prima butonul, iar atunci când a venit momentul să o convingă să i se alăture, i-a spus că are nevoie de energia ei feminină și că pot transmite împreună emoție.

„Eu cred că vin la pachet cu ceva ce Tudor nu are, poate un pic Smiley, o energie feminină care a trecut prin foarte multe lucruri și dacă există cineva care s-a bătut cu pumnul în piept și de la început, de când a ajuns în scaunul ăsta, și în momentul ăsta, că lucrează cu emoția. Că emoția este punctul forte într-un moment artistic, asta sunt eu”, a susținut Irina Rimes.

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă: „Mi se pare un tupeu incredibil”

Declarația colegei lui l-a făcut pe Tudor Chirilă să izbucnească în râs și i-a atras artistei atenția pentru faptul că „a confiscat emoția”.

„Mi se pare un tupeu incredibil să confiști emoția doar pentru tine, ca și cum noi ceilalți n-am fost capabili de emoție în show-ul ăsta niciodată. Asta mi se pare o confiscare a unui concept și nu poți să confiști concepte”, a remarcat antrenorul de la Vocea României.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, în timp ce Irina Rimes și Tudor Chirilă s-au contrazis, Andra a ales să meargă mai departe în concurs cu Smiley și Theo Rose.

ADVERTISEMENT