Sport

Declaraţia serii după Farul – FCSB 3-1: “Antrenorul principal e în concediu acum. Nu se mai implică”

Farul a câştigat cu 3-1 duelul cu FCSB din SuperLiga. Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, i-a criticat în termeni duri pe roş-albaştrii, spunând că e haos la echipa antrenată de Nicolae Dică.
01.09.2022 | 01:22
Declaratia serii dupa Farul  FCSB 31 Antrenorul principal e in concediu acum Nu se mai implica
Tamm şi Radunovic, în meciul Farul - FCSB 3-1. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa a câştigat cu 3-1 în faţa celor de la FCSB şi îşi rămâne pe primul loc al clasamentului din SuperLiga. La FCSB continuă criza, echipa fiind pe locul 13, cu 7 puncte obţinute în primele 7 etape.

Dumitru Dragomir, declaraţia serii după Farul – FCSB 3-1

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir a declarat că la FCSB domneşte haosul, oferind şi declaraţia serii, aceea că antrenorul principal, Gigi Becali, este în vacanţă şi îl lasă pe Nicolae Dică să se ocupe în primele 15 meciuri:

ADVERTISEMENT

„Eu am spus mai de mult. E haos mare la echipa Steaua. Nu cred că Dică este vinovat 100%. Nu a avut timp, au venit prea mulți jucători. De asta e haos.

Nu știe echipa să joace, fiecare încearcă să facă ceva, iar fundașii centrali ori nu știu jocul ori nu au moral de competiție mare. Fugeau unul de celălalt, nu am mai văzut așa ceva. Erau niște spații între ei…

ADVERTISEMENT

“În afara lui Radunovic, toți cei din linia de fund sunt jucători maximum de Divizia B”

În afara lui Radunovic, toți cei din linia de fund sunt jucători maximum de Divizia B. Cum să faci ce a făcut Dawa în careu?!

Iar Hagi e un antrenor profesionist, știe să își adune echipa, știe să facă niște schimbări formidabile. L-a băgat pe Pitu, care a relansat jocul. Iar FCSB nu a arătat nimic! Pitu are multă minte, s-ar putea să ajungă fotbalist bun!

ADVERTISEMENT

“Uite, antrenorul principal, Gigi Becali, e în concediu acum. Nu se mai implică”

Nu l-aș acuza direct pe Dică. L-aș lăsa să conducă vreo 15 jocuri, să vedem ce se întâmplă. Uite, antrenorul principal, Gigi Becali, e în concediu acum. Nu se mai implică”, a spus Dragomir la GSP.

Duminică ar fi trebuit să se desfăşoare meciul dintre FCSB şi CFR Cluj, însă cele două formaţii calificate în grupele Conference League şi-au amânat meciul din weekend pentru a se pregăti mai bine pentru debutul european.

ADVERTISEMENT

FCSB, deplasare pe terenul lui West Ham

FCSB se va deplasa pe terenul lui West Ham United, în timp ce CFR Cluj va juca în deplasare cu Ballkani, din Kosovo. Ambele formaţii vor evolua joi, campioana de la 19:45, roş-albaştrii de la 22:00.

  • 1 victorie a obţinut FCSB în campionat (3-2 cu Chindia)
  • 5 ani au trecut de la precedenta calificare a FCSB-ului în grupele europene 

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „ambele marchează” la West Ham United – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT