Nicio categorie

Declaraţia sfîrşitului de an: ”Ce, Mircea Lucescu e român? Serios? Credeam că e brazilian”

Jermaine Lens s-a specializat în golurile marcate împotriva echipelor româneşti. După ce a înscris pe Arena Naţională, împoriva naţionalei României, internaţionalul olandez a marcat şi...
Autor: Claudiu Melinte | 12.12.2014 | 19:37
Declaraţia sfîrşitului de an: ”Ce, Mircea Lucescu e român? Serios? Credeam că e brazilian”

Jermaine Lens s-a specializat în golurile marcate împotriva echipelor româneşti. După ce a înscris pe Arena Naţională, împoriva naţionalei României, internaţionalul olandez a marcat şi împotriva Stelei, golul doi al lui Dinamo Kiev, în ultimul meci din faza grupelor Ligii Europa.

“Da, m-am obişnuit să marchez pe Arena Naţională, am făcut-o şi cu echipa naţională. Poate ar trebui să joc pentru o echipă românească. Poate pentru Steaua…glumesc, mă simt bine la Dinamo Kiev. Îl stiu pe Sănmărtean de când juca la Utrecht, un jucător foarte bun” – a spus Lens pentru Dolce Sport.

Tot după meciul cu Steaua, Jermaine Lens a mai făcut o declaraţie care a făcut deliciul jurnaliştilor prezenţi. Olandezul nu ştia ce naţionalitate are antrenorul lui Şahtar Doneţk, Mircea Lucescu.

“Ce, Mircea Lucescu e român? Serios? Credeam că e brazilian, la cum joaca Şahtarul-ul său”, a spus Lens la finalul partidei de pe Arena Naţională.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!