News

Declarația șocantă a unui preot, despre Răzvan Ciobanu! ”Apartenența sa departe de Cristos nu ne permite să oficiem slujbe de înmormântare!”

29.04.2019 | 15:35
Declaratia socanta a unui preot despre Razvan Ciobanu Apartenenta sa departe de Cristos nu ne permite sa oficiem slujbe de inmormantare

Cu o viață tumultoasă, Răzvan Ciobanu iscă numeroase dispute chiar și după moarte… sau mai ales după moarte, am putea spune. Designerul și-a asumat orientarea homosexuală, iar asta a creat numeroase dispute. Mai mult, potriviot unor surse, chiar preoții susțin că vedeta nu va beneficia de o slujbă ortodoxă, potrivit tradiției. Orientările lui departe de dogma creștină și posibila variantă a sinuciderii ar împiedica acest lucru.

Un preot susține că Răzvan Ciobanu ar putea să nu fie înmormântat cu slujbă

Potrivit Huff.ro, un preot ar fi declarat că orientarea sa asumată în timpul vieții, dar și numeroasele declarații prin care spunea că ia în calcul varianta sinuciderii, nu ar permite ca Răzvan Ciobanu să fie înmormântat cu o slujbă creștinească.

”Apartenența sa departe de Cristos nu ne permite să oficiem slujbe de înmormântare. Râzvan Ciobanu a declarat în repetate rânduri că nu este fiului lui Dumnezeu și biserica nu-i poate fi alături. Cu toate acestea regretăm pierdea lui și sperăm ca Dumnezeu să-l ierte pentru păcatele pământești”,a spus preotul pentru huff.ro.

Un preot susține că Răzvan Ciobanu nu va fi înmormântat cu slujbă
Un preot susține că Răzvan Ciobanu nu va fi înmormântat cu slujbă

Anchetatorii iau în calcul toate variantele care ar fi putut duce la acest accident teribil în urma căruia creatorul de modă și-a pierdut viața. Nu este exclusă, așadar, nici varianta sinuciderii, însă nu se poate trage o concluzie până în momentul în care ancheta nu va fi încheiată. Până atunci, însă, niciun preot nu își poate asuma să nu îngroape un om care este botezat în religia ortodoxă fără slujbă.

În plus, nu există precedente în care să se arate că cineva nu a fost îngropat din cauza orientării sale. Vă reamintim că Răzvan Ciobanu a recunoscut în nenumărate rânduri că este gay și că își asumă acest lucru. În ultima vreme, însă, a preferat să își țină viața amoroasă departe de ochii presei. Din acest motiv, nimeni nu îl cunoaște cu adevărat pe iubitul creatorului de modă, deși foști colegi din televiziune au confirmat că acesta există.