Declaraţie surprinzătoare! „Simonei Halep i se întîmplă un lucru MIRACULOS”

Silviu Ghering   
în Simona Halep
24/02/2016, 00:00
Declaraţie surprinzătoare! „Simonei Halep i se întîmplă un lucru MIRACULOS”

Îndrăgitul actor Horaţiu Mălăele este şi un regizor înzestrat, şi un caricaturist „ascuţit”, şi un sensibil autor de poezii, dar şi un împătimit iubitor de tenis. Pe care îl joacă de cîte ori îi permite programul foarte încărcat.

Cu ambiţie de oltean (este născut şi crescut la Tîrgu Jiu şi îi place să se prezinte „Horaţie Mălăele, de profesie actor oltean”) joacă mereu la victorie cu gîndul la elveţianul Roger Federer, favoritul său din lumea tenisului mare.

Ştiindu-l un fin psiholog (citiţi-i volumul de versuri „Rătăciri” şi o să vă convingeţi!) FANATIK l-a întrebat ce crede despre evoluţia în picaj accentuat a Simonei Halep în primele două luni ale anului, iar Hora, cum îi spun prietenii, ne-a dat o declaraţie surprinzătoare despre „lucrul miraculos” care i se întîmplă celei mai bune jucătoare de tenis din istoria României.

„Simonei i se întîmplă un lucru miraculos. Din cîteva zeci de milioane de jucătoare de tenis din lumea asta mare, ea este în primele cinci. Restul e tăcere”, a spus Hora. Şi a tăcut…

Din păcate declinul Simonei Halep continuă. A fost eliminată din primul meci şi la Doha, după ce s-a întîmplat la fel şi la Dubai, şi la Australian Open. Locul 4 WTA a fost învinsă de Elena Vesnina, locul 118 WTA, scor 7-6, 4-6, 1-6. Asta după ce a condus cu set şi 4-1! După care a mai luat un singur game şi a pierdut 11!! Avea dreptate Horaţiu Mălăele: restul e tăcere…

Închide ×