Sport

Declarație controversată despre Cătălin Hîldan: “Tot respectul pentru el, dar au fost și alți fotbaliști care au murit și Dinamo nu a făcut nimic pentru ei!”

14.09.2020 | 12:14
Declaratie controversata despre Catalin Hildan Tot respectul pentru el dar au fost si alti fotbalisti care au murit si Dinamo nu a facut nimic pentru ei
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu (53 de ani), fost jucător al ”câinilor”, a avut o declarație controversată despre Cătălin Hîldan, fost fotbalist al lui Dinamo București, ce a decedat pe 5 octombrie 2000, pe teren, în timpul unui joc amical, la doar 24 de ani.

Fostul fotbalist este de părere că în istoria lui Dinamo au mai existat jucători mai importanți decât Cătălin Hîldan, însă au fost dați uitării de club sau de suporteri.

ADVERTISEMENT

„Eu am plecat de la Dinamo pentru că îi încurcam pe jucătorii tineri ai lui Cornel Dinu, Florentin Petre sau Cătălin Hîldan, Dumnezeu să-l ierte.

”Au fost și alți fotbaliști care au murit și Dinamo nu a făcut nimic pentru ei”

Eu cred că Dinamo a avut foarte mulți jucători pentru care acest club nu a făcut nimic. E trist, totuși, ca un jucător să moară pe teren. Tot respectul pentru el, dar au fost și alți fotbaliști care au murit și Dinamo nu a făcut nimic pentru ei.

ADVERTISEMENT

Au încercat și au făcut o chestie de marketing. Nu au de ce să îmi sără suporterii în cap. Toată stima și respectul. Dumnezeu sa-l ierte. Nu are nicio vină Cătălin. Dar ce au făcut unii de pe urma tragediei, nu mi se pare normal!

Vă spun, au fost zeci de fotbaliști mai mari decât Cătălin și care au însemnat mai mult pentru Dinamo decât Cătălin.

ADVERTISEMENT

Lupu crede că Dinamo va da faliment

Trebuie să murim pe teren ca să ne facă dinamoviști? De ce nu au rămas și cu amintirea celorlalți fotbaliști? Sper să nu mi-o ia nimeni în nume de rău”, a spus Dănuț Lupu, potrivit ProSport.

Totodată, Dănuț Lupu critică strategia noului patron de la Dinamo care plătește salarii foarte marii pentru noii jucători străini aduși și crede că Dinamo va da faliment:

ADVERTISEMENT

”E interesant cum arată echipa, dar să vedem cine-i plătește pe jucători. Dar dacă aduci fotbaliști de 34 – 35 de ani, care se lasă anul următor, nu văd nimic bun. Sunt niște salarii astronomice, nu văd cum le pot da. Cred că Dinamo va ajunge la faliment, pentru că nu se pot da salariile astea!”

ADVERTISEMENT