Declarație halucinantă a deputatului Cătălin Rădulescu, zis și ”Mitralieră”: ”Prin termoscanare ni se preiau informațiile”

Adrian Baciu   
în HotNews
04/06/2020, 14:14
Declarație halucinantă a deputatului Cătălin Rădulescu, zis și ”Mitralieră”: ”Prin termoscanare ni se preiau informațiile”
Declarație halucinantă a deputatului Cătălin Rădulescu, zis și ”Mitralieră”: ”Prin termoscanare ni se preiau informațiile”. Sursa foto: Digi 24

Declarație halucinantă a deputatului Cătălin Rădulescu, zis și ”Mitralieră”. În contextul pandemiei de coronavirus, politicianul vine cu un avertisment marcă înregistrată legat de mult discutata termoscanare a populației.

Declarație halucinantă a deputatului Cătălin Rădulescu, zis și ”Mitralieră”: ”Prin termoscanare ni se preiau informațiile”

Cătălin Rădulescu, cunoscut în spațiul public din România drept ”deputatul mitralieră”, după controversatele declarații privind posesia unei mitraliere AKM cu care a luptat la Revoluție, nu se ferește deloc de la oferirea unor declarații de-a dreptul incredibile.

Deputatul PSD, medic de profesie, spune, cu mare încredere în sine, că procesul de termoscanare al cetățenilor nu face decât să ne extragă informații de natură personală.

Toti au contestat această termoscanare, inclusiv termometru digital. Să vă spun de tunelul de termoscanare. Ei bine, când intră un bolnav, în afară de temperatură, i se ia amprenta facială. 

Ideea era să pună câteva milioane de astfel de aparate în țară. Eu suspectez și vreau să trag un semnal de alarmă. Mie, dacă îmi ia amprenta facială și aceea rămâne în sistem…Vor avea toate datele de identificare după această amprentă facială. Fără aprobarea noastră nu e legal. Este o lege care ne protejează identitatea.

Eu am vorbit cu mai mulți IT-iști și mi-au spus că acel soft  integrat preia informații. E un semn de întrebare. Prin scanarea facială ni se iau toate datele personale, începând cu adresa”, a spus Cătălin Rădulescu la Antena 3.

Cătălin Rădulescu, celebru cu declarațiile sale deplasate

Nu e prima oară când deputatul PSD șochează cu ieșirile sale publice. În urmă cu un an, deputatul a făcut o declarație șocantă, înainte de ședința PSD convocată ca urmare a condamnării la închisoare a liderului PSD Liviu Dragnea, spunând că din acel moment violatorii pot să facă ce vor pentru că acesta este trendul.

“Dați în cap, violați că de azi ăsta e trendul în România. Nu am crezut niciodată în justiție independentă, dacă e nevoie plecăm noi din țară, plecăm și rămâneți voi în țară cu securiștii”, a spus Cătălin Rădulescu, deputat PSD, după condamnarea lui Liviu Dragnea.

În urmă cu trei ani, politicianul PSD a afirmat ca protestatarii din Piața Victoriei ar trebui înfruntați ”cu tunuri de apa”. Parlamentarul a spus că este oricând gata să tragă cu arma pe care o are din 1989, dacă cineva atentează la integritatea statului.

Închide ×