News

Declarație halucinantă a șoferiței care a ucis două fete în carierul Andronache. De ce a ajuns cu mașina pe trotuar

01.03.2021 | 15:22
Declaratie halucinanta a soferitei care a ucis doua fete in carierul Andronache  De ce a ajuns cu masina pe trotuar
ADVERTISEMENT

Șoferița care a ucis două fete în accidentul din cartierul Andronache a mărturisit că accidentul s-a produs din cauza „unui strănut”.

Femeia a povestit ce s-a întâmplat înainte de impactul fatal care le-a spulberat pe cele două fete aflate pe trotuar.

ADVERTISEMENT

Șoferița ar fi încurcat pedala de accelerație cu frâna din cauza acestui strănut și a provocat tragedia de sâmbătă, 27 februarie.

Șoferița care a omorât două fete zice că a strănutat

Când am ajuns la volanul maşinii, mi-am tras scaunul, mi-am pus centura, m-am asigurat şi am plecat de pe strada Fructelor nr. 4 împreună cu soţul meu, care era în dreapta mea.

ADVERTISEMENT

În momentul în care m-am apropiat de capătul străzii unde trebuia să fac dreapta, am avut un acces de strănut şi am strănutat de 3-4 ori la rând, am vrut să frânez dar am apăsat pedala greşită, m-am blocat, nu am ştiut ce să fac.

Peste drum de stradă, adică vis-a-vis, erau nişte copii care stăteau jos pe bordură, împreună cu alte persoane mature. Maşina a lovit bordura, a intrat în persoanele de pe bordură şi s-a oprit în gard.

ADVERTISEMENT

Au sărit airbag-urile şi imediat ne-au scos alte persoane din maşină şi au început să ne bată”, a scris femeia în declaraţia consultată de reporterul Antena 3.

Cu toate că surse IML au dezvăluit pentru G4 Media că femeia băuse alcool înainte să se urce la volan, aceasta nu a recunoscut acuzele, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

Între timp, a venit poliţia şi salvarea, m-au băgat în salvare, timp în care am făcut un atac de panică şi nu mai ştiu nimic. Nu-mi găseam cuvintele şi nu puteam vorbi coerent, în timp ce poliţia şi salvarea vorbea (sic) cu mine. Eram în stare de şoc şi nu puteam respira.

Menţionez că şofez foarte rar şi că nu am consumat alcool.

Declar că îmi pare foarte rău de modul în care s-a produs acest accident, cât şi de faptul că ce-i doi copii au decedat şi doresc să ajut cumva familiile cu tot ce-mi stă în putinţă, pt. a recupera pe cât posibil pierderile morale şi materiale!

– Menţionez că am fost tratată la Spitalul (…) unde am primit îngrijiri în urma agresiunii din partea persoanelor.
– Mi s-au recoltat probe de sânge şi test antidrog”, s-a disculpat șoferița, conform Antena 3.

Femeia care a ucis pe trotuar două fete de 6 și 21 de ani consumase alcool înainte de sa urca la volan.

Potrivit analizelor făcute la INML, șoferința avea o alcoolemie de 0.7 și a fost audiată timp de trei ore de polițiști fără a se lua vreo măsură preventivă. Femeia a fost bătută de fratele uneia dintre victime, la fel ca și soțul ei, care se afla pe scaunul șoferului.

ADVERTISEMENT