Fotbal intern

Fanii “cîinilor” şochează: “Vrem un Meme cu bun simţ!”

Fanii echipei Dinamo şochează: spun că vor un conducător precum Mihai Stoica, rivalul de la Steaua! "Avem nevoie de unul ca Meme Stoica, dar un Meme cu bun simţ", a spus un lider al galeriei...
08.09.2013 | 18:35
Fanii ciinilor socheaza Vrem un Meme cu bun simt
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo şochează: spun că vor un conducător precum Mihai Stoica, rivalul de la Steaua! “Avem nevoie de unul ca Meme Stoica, dar un Meme cu bun simţ”, a spus un lider al galeriei “roş-albilor”. Constantin Anghelache, actualul preşedinte al “cîinilor”, este atacat dur pentru că la echipă ajung jucători lipsiţi de valoare şi pentru că face de rîs clubul cu limbajul de lemn. 

“Anghelache trebuie înlocuit. Trebuie să aducem un manager sportiv care să managerieze cu cap secţia de fotbal. La noi sînt aduşi jucători pe mica ciupeală, noi am pierdut jucători ca Stanciu, Chiricheş… Dacă eram manageriaţi de unul ca Meme Stoica, dar cu bun simţ… alta era situaţia, dar Meme deja calcă pe cadavre. Dinamo are nevoie de un manager prezent, de un Meme Stoica cu bun simţ”, a declarat Mihnea Ionescu la Liga de weekend, pe Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

“Echipa e o ruină”
Dinamoviştii au început să parieze chiar împotriva propriei echipei. “Echipa este o ruină. Sîntem total nemulţumiţi de cum arată jocul lui Dinamo. Am vrut să-i văd cu Chiajna, dar i-am văzut ieri, cu Şahtar… Anghelache a fost găsit de cuvinţă să desfiinţeze echipa a doua, iar Dinamo II a fost transformat în Şahtar. La pariuri am pus pe Sahtar doi solist. La Dinamo nu e un joc care să încînte, aşa şi eu trag de 20 de ori la poartă şi dau şi eu un gol ca Pintilii”, a mai răbufnit Mihnea Ionescu.

“Mulţescu lucrează sub presiune”
Suporterii îi găsesc o scuză lui Gigi Mulţescu pentru rezultatele slabe. Conducerea nu i-a transferat jucătorii solicitaţi. “Mulţescu lucrează sub presiune, nu neapărat a rezultatelor, ci a jocului. Dacă nici jocul nu-l recomandă pe Mulţescu, atunci… Poate că sînt inadvertenţe între ce a cerut Mulţescu şi ce jucători a primit. El ştie meserie, o cunoaşte. Îl vedem că se luptă şi este preocupat cu Dinamo. E greu cu materialul care ţi se pune la dispoziţie, cînd nu este de bună de calitate”, a spus Mihnea Ionescu.

ADVERTISEMENT

Suporterii l-au vrut pe Kostovski

El a acuzat conducerea din Ştefan cel Mare de faptul că a ratat numeroase transferuri. Suporterii sînt supăraţi că la echipă nu a mai ajuns atacantul macedonean al echipei Vardar Skopje, Jovan Kostovski. “Sînt multe transferuri ratate, bîlbe. Mă refer la Jovan Kostovski. De ce nu este acum domnule Anghelache jucătorul la Dinamo? Poate că nu sînt bani, poate că se iau decizii peste antrenor”.

Jucători titularizaţi “pe cîrnaţi”

Mihnea Ionescu crede că Dinamo nu şi-a asigurat viitorul, deoarece ani la rînd la echipa a doua a lui Dinamo jucătorii erau promovaţi doar pe pile. “Unul dintre principalele motive pentru care Dinamo a ajuns în această situaţie este tocmai grandoarea de dinainte de Revoluţie. Au fost oameni aduşi pe pile, care să dea cu jula. La copii şi juniori se mergea pe pile, jucătorii deveneau titulari doar dacă se umplea la antrenori maşina cu cîrnaţi. Dacă Dinamo II nu e ţinut în viaţă, nu ai talent. De-aici au plecat Radu Ştefan şi Ropotan”, a încheiat suporterul.

ADVERTISEMENT