Sport

Declarație îndrăzneață a miliardarului care vrea să o cumpere pe Chelsea: „Vom ancora steagul Turciei la Londra!”

Muhsin Bayrak, miliardarul turc, care plănuiește să o cumpere pe Chelsea, a avut o declarație îndrăzneață și a anunțat că se află în faza negocierilor pentru semnarea actelor.
04.03.2022 | 20:27
Declaratie indrazneata a miliardarului care vrea sa o cumpere pe Chelsea Vom ancora steagul Turciei la Londra
Muhsin Bayrak, miliardarul turc, care plănuiește să o cumpere pe Chelsea, a avut o declarație îndrăzneață și a anunțat că se află în faza negocierilor pentru semnarea actelor
ADVERTISEMENT

Roman Abramovich, actualul patron al celor de la Chelsea, a anunțat că renunță la formația din capitala Angliei, având în vedere acuzațiile care i-au fost aduse, după izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina.

Declarație îndrăzneață a miliardarului, care vrea să o cumpere pe Chelsea

Muhsin Bayrak este cel mai nou nume apărut pe lista miliardarilor care vor să pună „mâna” pe Chelsea. Acesta a anunțat că se află în negocieri avansate pentru cumpărarea formației engleze și, în mod inedit, a declarat faptul că va ancora steagul Turciei la Londra foarte curând.

ADVERTISEMENT

„Negociem termenii cumpărării clubului Chelsea cu avocații lui Roman Abramovich. Ne aflăm în faza negocierilor pentru semnături.

Vom ancora steagul Turciei la Londra foarte curând. Le-am trimis oferta din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina.

ADVERTISEMENT

Ei cred că este sigur să vândă clubul unei companii din Turcia. Vor să câștige cât mai mult în urma tranzacției. Plănuim să semnăm curând”, a declarat Muhsin Bayrak, potrivit Daily Mail.

Miliardarul Muhsin Bayrak este liderul Tribului Mutki din Bitdlis, care reprezintă una dintre cele mai puternice și influente familii din Turcia. Totodată, Bayrak este președintele companiei AB Group Holding, care activează în domeniul tranzacțiilor cu cryptomonede, turismului, construcțiilor și sectoarelor energetice.

ADVERTISEMENT

Compania AB Group este cotată la opt miliarde de lire sterline și are sediul la Istanbul.

Inclusiv afaceriștii Todd Boehly și Hansjorg Wyss se află în cărți pentru achiziționarea lui Chelsea, care, în prezent, este campioana Europei.

În acest moment, Chelsea ocupă locul 3 în Premier League, cu 50 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT