Declaraţie măgulitoare la adresa Simonei Halep, chiar de la o mare rivală: “E cea mai fair-play”

Gabriel Esanu   
in Simona Halep
03/12/2018, 21:45
Declaraţie măgulitoare la adresa Simonei Halep, chiar de la o mare rivală: “E cea mai fair-play”
Declaraţie măgulitoare la adresa Simonei Halep. Aga Radwanska are cele mai frumoase cuvinte pentru româncă

Declaraţie măgulitoare la adresa Simonei Halep venită de la una dintre jucătoarele pe care românca a înfruntat-o cel mai des în circuitul WTA. Agnieszka Radwanska şi-a anunţat retragerea din tenis la finalul sezonului 2018, din cauza numeroaselor probleme medicale, dar nu a uitat de numeroasele dueluri de foc pe care le-a avut contra Simonei Halep pe parcursul întregii cariere.

Într-un interviu oferit pentru RP.pl, Aga a răspuns fără ezitare atunci când a fost întrebată care este cea mai fair-play jucătoare din circuit: “Simona Halep!”. Poloneza a zâmbit, iar apoi şi-a motivat alegerea. “Întotdeauna am avut meciuri bune cu Halep, indiferent de circumstanţe. Niciodată nu au existat tensiuni pe teren sau chestiuni negative. Daca vreuna dintre noi se enerva, era doar pentru noi şi atât”, a declarat Radwanska pentru sursa citată.

Declaraţie măgulitoare la adresa Simonei Halep. Radwanska o crede și cea mai bine pregătită fizic

Aga a plasat-o pe Simona Halep în top şi în privinţa jucătoarei care are cea mai bună condiţie fizică în întreg circuitul WTA. Interesant este că Simona Halep și Agnieszka Radwanska s-au înfruntat de nu mai puțin de 11 ori de-a lungul carierei. Poloneza este în avantaj, cu șase victorii, dar românca a fost cea care s-a impus în competițiile mai importante.

Între 2011 și 2013, Aga a reușit să câștige primele trei dueluri directe. La Australian Open, în 16-imi, la Bruxelles și la Auckland. Tot în 2013, pe zgura de la Roma, avea să vină și primul succes al Simonei Halep. Un an mai târziu, la Doha, Simona se impunea din nou și obținea calificarea în semifinale. A urmat o altă victorie pentru Radwanska, în semifinale la Indian Wells.

Tot în acel an, Halep făcea 3-4 la directe, cu o victorie în penultimul act la Turneul Campioanelor. În vara lui 2015 se făcea egal la H2H, după victoria obținută de Simona la Toronto. Câteva luni mai târziu, Aga trecea din nou în avantaj, cu o victorie în grupe la Turneul Campioanelor. Ultima victorie a Simonei Halep avea să vină în 2016, la Cincinnati, pentru accederea în semifinale. Ultimul cuvânt l-a avut Radwanska, în acest an, la Miami, când Simona era văzută mare favorită.

Închide ×