Sport

Declarație neașteptată! Cu ce se ocupă „călăii” Stelei, când nu sunt pe terenul de fotbal: „Băieții merită felicitări, fac Glovo în timpul liber!”

CSA Steaua a fost eliminată de Progresul Spartac, scor 1-2, în turul 2 al Cupei României. La finalul meciului, Răzvan Erimia, antrenorul celor de la Spartac, a oferit detalii neștiute despre jucătorii săi.
18.08.2021 | 22:46
Declaratie neasteptata Cu ce se ocupa calaii Stelei cand nu sunt pe terenul de fotbal Baietii merita felicitari fac Glovo in timpul liber
ADVERTISEMENT

Pentru Progresul Spartac au marcat Lixandru și Ohaci. În timp ce unicul gol al celor de la CSA Steaua a fost semnat de Chipirliu.

Cu ce se ocupă jucătorii de la Progresul Spartac, când nu sunt pe terenul de fotbal

La finalul meciului cu CSA Steaua, Răzvan Erimia și-a felicitat elevii și a dezvăluit că, o parte dintre ei, au un al doilea job: livratori de mâncare.

ADVERTISEMENT

„Suntem bucuroși, există o satisfacție enormă atât pentru mine ca antrenor, cât și pentru tot clubul, în special pentru că astăzi au fost pe teren mulți copii de 16-17 ani titulari, care sunt produsul muncii noastre și al academiei noastre, în care s-a investit mult nu doar financiar, ci și sentimental, multă energie.

Nu știu cu ce jucători a jucat Steaua, care sunt titularii lor, nici nu mă interesează. Merită felicitări băieții mei, care mai fac și Glovo în timpul liber. Am mulți băieți tineri pe la liceu, alții sunt pe la facultate, iar noi suntem un club care în decursul timpului am arătat că putem face astfel de surprize.

ADVERTISEMENT

Cine știe, poate ne remarcă și pe noi un minister sau o primărie în așa fel încât să fim susținuți.

Noi avem o strategie clară, stabilită acum 5 ani, în care ne-am propus să practicăm un anumit tip de fotbal și să dezvoltăm copii și juniori pe care să-i propulsăm către echipa mare sau către fotbalul de performanță, după posibilitățile noastre. Asta încercăm să facem acum, iar atunci când ne iese, ca astăzi, e o satisfacție enormă”, a declarat Răzvan Erimia, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Daniel Oprița: „Sunt și eu om! Nu vreau să spun mai multe acum!”

După înfrângerea cu Progresul Spartac, Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua, și-a păstrat cu greu cumpătul, la flash-interviu.

„S-a pierdut un obiectiv. Am încercat să câștigăm, am vrut să dau minute tuturor jucătorilor din lot. Chiar dacă jucam cu o echipă din Liga 3 știam că e foarte greu. Fiind terenul lor, s-au acomodat mai repede, se antrenează zi de zi, iar noi n-am avut atitudine în primele 60 de minute, până am primit gol. 

ADVERTISEMENT

După aceea, cu cei care au intrat s-a văzut o schimbare de atitudine, am fost mai agresivi, am egalat, am pus presiune pe ei, dar am făcut acea greșeală, se întâmplă.

Puteam și noi să facem 2-1 prin Chipirliu, dar sunt supărat pe atitudinea celor din prima repriză și 15 minute din a doua. Ce pot să mai zic… Îmi pare rău, sunt foarte supărat. Mi-am dorit. Nu vreau să spun mai multe la cald, vreau să mă liniștesc, sunt foarte supărat și trăiesc la intensitate meciurile. Aș vrea ca și ei să dea mai mult atunci când intră.

Eu nu-mi doresc? Am încercat să le îndeplinesc dorințele fanilor și conducerii, am vrut și Cupa României. Sunt și eu om. De încercat am încercat, dar sunt și momente din astea. Nu trebuia să pierdem acum, dar s-a întâmplat. 

Ne-a prins și rău cu meciurile din trei în trei zile, ne-a dat peste cap programarea din prima etapă și se pare că n-am putut face față, deși erau jucători odihniți, care trebuiau să arate altfel”, a declarat Daniel Oprița, la finalul partidei cu Progresul Spatac.

ADVERTISEMENT