Sporturi

Declarație șoc a lui Nick Kyrgios. “Am jucat beat un meci cu Nadal și l-am bătut!”

06.06.2020 | 17:12
Declarație șoc a lui Nick Kyrgios.
Declarație șoc a lui Nick Kyrgios. "Am jucat beat un meci cu Nadal și l-am bătut!". Foto: Tennishead,.com
ADVERTISEMENT

Nick Kyrgios este unul dintre personajele cele mai excentrice din lumea sportului. Jucătorul de tenis australian a fost protagonistul multor momente șocante și de asemenea al unor declarații care au declanșat scandaluri.

Declaraţie şoc a lui Nick Kyrgios despre un meci cu Rafael Nadal

Nick Kyrgios a avut numeroase incidente atât cu arbitrii, cât și cu colegii din circuitul ATP, iar unul dintre cei mai buni jucători din lume, spaniolul Rafael Nadal, a fost deseori ținta unor atacuri verbale la limita decenței din partea australianului.

ADVERTISEMENT

Care însă își amintește și momentele rare din serialul meciurilor cu ibericul în care a reușit să îl învingă pe Nadal. O spune chiar el că a făcut-o într-un mod absolut șocant, în stare de ebrietate.

Podcast cu prietenul Elliot Loney

În cadrul unui podcast cu prietenul și comicul Elliot Loney, cu care se afla la băut în seara dinaintea meciului disputat în 2017 în Mastersul de la Cincinnati, Nick Kyrgios a povestit momentul memorabil.

ADVERTISEMENT

“Am ieșit noaptea și ne-am distrat de minune. Înainte de a intra pe teren, știam că trebuie să servesc bine și să joc super agresiv dacă vreau să am o șansă. Nici măcar nu puteam să mă mișc,  aveam încă mahmureală teribilă.”

Amicul Elliot Loney a confirmat cele spuse de Kyrgios. “Nu numai că l-a dominat pe unul dintre cei mai buni jucători din lume, dar chiar a stat cu noi toată noaptea. A fost incredibil de cum de a reușit să joace la acel nivel după ce a petrecut pe cinste ore întregi toată noaptea”.

Şi Djokovic a intrat beat pe teren

Nick Kyrgios nu este primul jucător care mărturisește că a intrat pe teren sub efectul alcoolului. Și numărul 1 mondial, sârbul Novak Djokovic, a recunoscut că a făcut acest lucru.

ADVERTISEMENT

Djokovic a povestit Mariei Șarapova, într-un dialog pe Instagram, că meciul de pomină a avut loc la puțin timp duop primul său succes la Wimbledon, într-o partidă din Cupa Davis.

Mai precis a fost vorba de un meci de dublu jucat în competiția inter-țări în Suedia și Novak admite faptul că vedea mingea dublu atunci când venea spre el.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri