Sporturi

Declarație superbă a lui Darren Cahill despre Simona Halep: “În fiecare zi e distractiv să te trezești”

05.11.2018 | 13:05
Declaratie superba a lui Darren Cahill despre Simona Halep In fiecare zi e distractiv sa te trezesti

Simona Halep a avut un an de excepție, reușind să câștige primul trofeu de Grand Slam din carieră, la Roland Garros. O parte din meritele pentru rezultatele bune din 2018 o are și antrenorul Darren Cahill, care a acordat recent un interviu pentru WTA Insider. Australianul a vorbit despre cum este să lucrezi alături de numărul 1 mondial și a oferit o declarație superbă despre Simona Halep.

“Simt că am avut un loc de muncă de vis în ultimii trei ani datorită persoanei cu care lucrez. Tot ce a realizat pe teren este grozav, dar totul pălește în fața persoanei Simona și a felului ei de a fi din afara terenului, deoarece în fiecare zi este distractiv să te trezești, să-ți setezi obiectivele, să încerci să faci totul un pic mai bine, să reușești anumite lucruri”, a declarat Darren Cahill.

Darren Cahill este impresionat de Simona Halep

Simona Halep rămâne în continuare în fruntea ierarhiei feminine mondiale. Sportiva româncă se află pe primul loc în clasamentul WTA pentru a 53-a săptămână consecutiv, având peste 1.000 de puncte peste următoarea clasată, Angelique Kerber. Caroline Wozniacki se află pe locul 3, la o distanță de peste 1.400 de puncte. Darren Cahill are și el un mare merit pentru performanțele reușite de Simona Halep. Antrenorul australian a ajutat-o în primul rând să depășească blocajele psihologice și să lupte pentru fiecare minge.

“Este o profesionistă desăvârșită! Iar asta pentru mine este mai important ca orice pentru că, dacă îmi petrec 30-35 de săptămâni departe de familie, vreau să fac ca aceste zile să conteze, iar Simona face asta”, a spus australianul. Cahill i-a trimis Simonei un videoclip cu ocazia zilei de naștere. Materialul video conține imagini cu Halep pe terenul de tenis, iar pe fundal se aud mesaje motivaționale. Simona nu a putut ține doar pentru ea filmulețul, așa că l-a distribuit pe rețelele de socializare.