Declaraţie surprinzătoare a jucătorului de la Viitorul! “Nu mai plec nicăieri de aici!”

Alex Bradescu   
in Viitorul Constanta
20/12/2018, 18:58
Declaraţie surprinzătoare a jucătorului de la Viitorul! “Nu mai plec nicăieri de aici!”
Valentin Cojocaru nu vrea să mai plece de la Viitorul

Valentin Cojocaru, portarul celor de la Viitorul Constanţa, a oferit o declaraţie de dragoste cum rar se vede în Liga 1 Betano, mai ales dacă e vorba despre o echipă la care salariile nu sunt extrem de mari. Goalkeeper-ul lui Gheorghe Hagi spune că ar refuza orice ofertă în acest moment pentru a rămâne la echipa de la malul mării.

M-am acomodat foarte repede şi sunt bucuros de tot ce am făcut până acum şi sper să joc şi mai bine în continuare. Nu mă gândesc în acest moment la nicio plecare, sunt fericit aici. Orice echipă, dacă mă cheamă în momentul de faţă, nu mă duc”, a spus Valentin Cojocaru.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Valentin Cojocaru nu vrea să mai plece de la Viitorul: ce spune despre lupta la titlu

Valentin Cojocaru, fost portar la FCSB, afirmă că actuala sa formaţie are şanse mari de a pătrunde în play-off şi lasă să se înţeleagă şi că s-ar putea implica în lupta pentru titlul de campioană. Goal-keeper-ul de 23 de ani e conştient că, dacă reuşeşte câteva victorii la rând, Viitorul poate ajunge chiar lider.

“Este o luptă strânsă. Aţi văzut, toate echipele spun că vor să fie în playoff, toate echipele trag cât mai sus. Sunt puţine puncte faţă de locul 1, faţă de locul 2. Cu o victorie, două victorii eşti acolo sus, punctele se înjumătăţesc şi totul devine mult mai fierbinte”, a fost declaraţia lui Cojocaru.

 

 

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×